Πλουμή - Παραγιουδάκης

Τίτλοι τέλους για τον Κούκο



Τίτλοι τέλους για ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια των τελευταίων ετών στο Ηράκλειο, το Cuckoo Bar.




--> Ψάχνεις το ιδανικό κλιματιστικό για τις δικές σου ανάγκες; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!




Με αυτή την ανάρτηση: "Το μουσικό ταξίδι των 11 χρόνων μας, έφτασε στο τέλος του...θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς, τους συνοδοιπόρους μας, για τις στιγμές που ζήσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε, τραγουδήσαμε, διασκεδάσαμε με την ψυχή μας ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια! ...και πού ξέρετε ίσως ξανασυναντηθούμε..!" το ιδιαίτερα δημοφιλές μπαρ του κέντρου της πόλης, αποχαιρετά φίλους και γνωστούς, όλους όσοι πέρασαν όμορφες βραδιές στο νεοκλασικό της οδού Κοραή.

Αλλά και ο Κώστας Γαρεφαλάκης, η ψυχή του Cuckoo Bar στέλνει το δικό του μήνυμα με στίχους από την "Πηνελόπη" του Μίλτου Πασχαλίδη μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook: "... Κι όσα δεν έγιναν μην τρέχεις να προλάβεις , αφού δεν μπόρεσες πότε να καταλάβεις, πως ήσουν πάντα απ την αρχή μέχρι το τέλος , εσύ η ασπίδα μου, το τόξο και το βέλος..."