Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ενημερωτική συνάντηση από την Π.Ε. Ηρακλείου στο Αρχανών-Αστερουσίων για την υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας


Η τρίτη ενημερωτική συνάντηση για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας στις περιοχές Αλάγνι, Αρχάνες, Πεζά, Πύργος, Τεφέλι και Χουδέτσι, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αρχανών-Αστερουσίων και συγκεκριμένα στο δημοτικό κατάστημα Πεζών, με την οργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και την στήριξη του Δήμου. 



--> Ψάχνεις το ιδανικό κλιματιστικό για τις δικές σου ανάγκες; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!


Συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Δήμαρχος Αρχανών-Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνθος Πολιτάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πεζών Μανόλης Μπέρκης, οι εκπρόσωποι εμπλεκόμενων υπηρεσιών, φορέων και οι προσωρινοί ανάδοχοι του προγράμματος δακοκτονίας στη περιοχή. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες για την υλοποίηση της συνάντησης, απευθυνόμενος στους αναδόχους ανέφερε, ότι, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Ηρακλείου αλλά και του Δήμου είναι στην διάθεση τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το πρόγραμμα της δακοκτονίας ώστε να υπάρξει το μέγιστο όφελος για τους παραγωγούς μας, τον πρωτογενή τομέα αλλά και την οικονομία του τόπου. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μανόλης Κοκοσάλης ευχαριστώντας για την συνάντηση, ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης-Π.Ε. Ηρακλείου έπραξε όλα όσα της αναλογούν για την αντιμετώπιση της δακοκτονίας, και το σημαντικότερο είναι τώρα να εκτελεστεί σωστά το πρόγραμμα από τους αναδόχους, και προς αυτή την κατεύθυνση ο Δήμος θα επιτηρεί την υλοποίηση του σχεδιασμού για την δακοκτονία.