Πλουμή - Παραγιουδάκης

Νέο πρόσωπο στις Άγριες Μέλισσες τινάζει στον αέρα τη συμφωνία Δρόσως – Ασημίνας


Μια πρόταση είναι πιθανό να οδηγήσει σε ναυάγιο το σχέδιο της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες...


--> Ψάχνεις τον ιδανικό αφυγραντήρα; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!


Οι Άγριες Μέλισσες έχουν διακόψει γυρίσματα, αλλά κορονοϊού επιτρέποντος, κάποια στιγμή το Διαφάνι θα βγει από την καραντίνα. Στο μεταξύ, όμως, το σενάριο έχει προχωρήσει αρκετά και τα spoiler που γίνονται είναι συνταρακτικά.
Σύμφωνα με όσα γράφει στο TV ΕΘΝΟΣ ο Αλέξης Μίχας, η άφιξη στο χωριό ενός υφασματέμπορα θα ανατρέψει πολλά στη βασική ιστορία της σειράς. Πρόκειται για τον Ιορδάνη, τον άνθρωπο που προμηθεύει το μαγαζί της Ρίζως. Είναι ένας δυναμικό και όμορφος άνδρας που βλέποντας τη Δρόσω γοητεύεται. Και εκείνη όμως δεν μένει αδιάφορη και όλα αλλάζουν.

Ο Ιορδάνης χωρίς να γνωρίζει για την εγκυμοσύνη τής εκμυστηρεύεται τα συναισθήματά του. Η Δρόσω είναι κάπως απόμακρη και ο νεαρός άνδρας απορεί. Όμως τελικά η μικρή Σταμίρη αποφασίζει να του πει την αλήθεια, πως είναι έγκυος από έναν άλλο άνδρα. Κι εκεί έρχεται η μεγάλη έκπληξη.

Ο Ιορδάνης όχι μόνο της λέει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά είναι διατεθειμένος να την παντρευτεί και φυσικά με αυτό τον τρόπο το παιδί αποκτά πατέρα. Μάλιστα, θα δούμε να εμπλέκεται και η Ελένη, καθώς ο υφασματέμπορας της λέει τις προθέσεις του και εκείνη συμφωνεί απόλυτα με το συγκεκριμένο σχέδιο.

Θα είναι άραγε ο Ιορδάνης ο άνδρας που θα τινάξει το ύπουλο σχέδιο της Μυρσίνης στον αέρα; Και αν όλο αυτό το σχέδιο φτάσει στα αφτιά της Μυρσίνης και της Ασημίνας, πώς θα αντιδράσουν οι δύο γυναίκες, αλλά κυρίως ο πατέρας του παιδιού, ο Νικηφόρος;

click zappit.gr