Πλουμή - Παραγιουδάκης

Δηλώσεις συλλυπητήριων για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου


Δήλωση Στ. Αρναουτάκη για τον θάνατο του Μ. Γλέζου

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης για τον θάνατο του Μανόλη Γλέζου δήλωσε:



--> Ψάχνεις τον ιδανικό αφυγραντήρα; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!


«Πιστός σε αρχές και αξίες μέχρι το τέλος της ζωής του. Ο Μανώλης Γλέζος θα συνεχίσει να συμβολίζει τους αγώνες για την ελευθερία, την κοινωνική δικαιοσύνη και ισότητα. Το όνομά του θα παραμείνει χαραγμένο στην ιστορική μας μνήμη, ως πρότυπο μίμησης στους αγώνες απέναντι σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού».


Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου
Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του αγωνιστή της αριστεράς, πρώην Βουλευτή και Ευρωβουλευτή Μανώλη Γλέζου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Μανώλη Γλέζο, μια εμβληματική μορφή της αριστεράς, έναν Ήρωα της εθνικής αντίστασης, τον «πρώτο Παρτιζάνο της Ευρώπης». Τον άνθρωπο που έζησε και αντιμετώπισε με παραδειγματικό τρόπο όλα τα σημαντικά γεγονότα του τελευταίου αιώνα, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην ιστορία της πατρίδας μας.
Καλό σου ταξίδι Μανώλη Γλέζο. Σε ευχαριστούμε για όλα!».



Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου

Ο Μανώλης Γλέζος υπήρξε μια προσωπικότητα που σφράγισε την ιστορική διαδρομή της σύγχρονης Ελλάδας. Σύμβολο των αγώνων του λαού μας για τα ιδανικά της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας, και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Ο πατριωτισμός του και το αδάμαστο φρόνημά του, θα αποτελούν πάντα φωτεινό οδηγό για τις νεότερες γενιές του τόπου μας. Τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση, σεβασμό, κι ευγνωμοσύνη.