Πλουμή - Παραγιουδάκης

Τσικνοπέμπτη με εκδρομή και αποκριάτικο γλέντι για τα μέλη των ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου (photos)


Μία εξαιρετική ευκαιρία για μία μικρή …απόδραση από τα καθιερωμένα είχαν τα μέλη των ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου χθες Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη) που συμμετείχαν στην αποκριάτικη εκδρομή που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης και τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης.

--> Ψάχνεις τον ιδανικό αφυγραντήρα; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!




Έτσι τα μέλη των Κέντρων Κοινοτικής Φροντίδας Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Ηρακλείου πήγαν εκδρομή στα δύο Μοναστήρια του Επανωσήφη και της Παλιανής και ακολούθησε αποκριάτικο γλέντι σε κέντρο του Ηρακλείου με φαγητό, μουσική, διασκέδαση.



«Οι άνθρωποι που καθημερινά συμμετέχουν στα ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ, συμμετείχαν και σε αυτήν την όμορφη εκδρομή και στην αποκριάτικη γιορτή που στήθηκε μετά με την πολύτιμη συνδρομή – και για αυτό τους ευχαριστούμε από καρδιάς – του Συλλόγου Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης και ιδιαίτερα του Πρόεδρου Μιχάλη Βλατάκη, καθώς και του Συλλόγου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης αλλά και των μουσικών Αντώνη Βεργάκη, Βαγγέλη Φουκάκη και Παναγιώτη Ζευγαλή. Ο Δήμος Ηρακλείου διαθέτοντας αποτελεσματικές υποδομές κοινωνικής στήριξης και μία ανθρωποκεντρικά δομημένη κοινωνική πολιτική, έχει δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα δομών και υπηρεσιών για την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και δεν σταματά την προσπάθεια προσφοράς και φροντίδας» επεσήμανε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Ηρακλείου Ρένα Παπαδάκη.