Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ένα περίεργο τρίγωνο δημιουργείται στις Άγριες Μέλισσες – Έντονες καταστάσεις και προβλήματα στο Διαφάνι


«Είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι λόγω κάποιων γεγονότων έρχονται κοντά».



--> Ψάχνεις τον ιδανικό αφυγραντήρα; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!


Ο Χρήστος Πλαϊνης, ο τηλεοπτικός κοινοτάρχης από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Mytv” και τη Σοφία Τσίρκα, όπου μίλησε για τη σχέση του Τόλλια με την Ουρανία, αλλά και το περίεργο τρίγωνο που θα δημιουργηθεί με την επιστροφή της Παγώνας στο Διαφάνι.
Πώς θα δούμε να εξελίσσεται η σχέση του με την Ουρανία, με την οποία τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει κοντά;

Είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι λόγω κάποιων γεγονότων έρχονται κοντά. Συνειδητοποιούν ότι νοιάζεται ο ένας τον άλλον και υπάρχει μια οικειότητα και τρυφερότητα, μια επικοινωνία. Δεν είναι μια σχέση σαρκικά ερωτική με ενθουσιασμό και ερωτισμό έντονο. Είναι μια σχέση ανάγκης, που οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να την αντιληφθούν πιο καλά, από τη φλόγα και τον έρωτα δύο νεότερων ανθρώπων. Είναι μια ουσιαστική σχέση, όχι εφήμερη.


Η Παγώνα επιστρέφει στο σπίτι του. Πώς θα την υποδεχθεί;
Εκεί αρχίζουν να δημιουργούνται έντονες καταστάσεις και πολλά προβλήματα. Δημιουργείται ένα περίεργο τρίγωνο. Όλα αυτά που βλέπουμε, όμως, υπάρχουν στην πραγματικότητα. Στις κλειστές κοινωνίες, που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, τη μία μέρα τσακώνονται και την άλλη είναι καλά. Δεν ανακυκλώνεται ο κόσμος. Οπότε όλοι μπλέκονται μεταξύ τους γιατί είναι μια ελληνική πραγματικότητα και μιλάμε για ένα χωριό όπου βλέπεις τους ίδιους κάθε μέρα.

Ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες εξαφανίζεται
Ο Δούκας τον εκδικείται με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο.
Η πιο επικίνδυνη και δραματική εξέλιξη για τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες πλησιάζει. Για τον κακό ήρωα της δημοφιλούς σειράς έρχονται πολύ δύσκολες ώρες.
Σύμφωνα με όσα γράφει στο TV O’ CLOCK για τις Άγριες Μέλισσες η Σοφία Τσίρκα, η Ανέτ είναι αποφασισμένη να ψάξει για το χαμένο παιδί της με τη βοήθεια του Νέστορα. Ο ταξίαρχος υπόσχεται να την βοηθήσει και αρχίζει αμέσως τις έρευνες. Έτσι, λίγο αργότερα, η Ανέτ πληροφορείται από τον Νέστορα τι απέγινε ο γιος της.
Την ίδια στιγμή ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμένη κίνηση και ο Μελέτης αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του. Ο Μελέτης ανακαλύπτει μία σκοτεινή πλευρά του Κλεομένη κι εκείνος τον εκβιάζει για να μην αποκαλυφθεί.
Από την άλλη, ο Δούκας αντιλαμβάνεται το έντονο ενδιαφέρον του Μελέτη προς την κόρη του και υποψιάζεται ότι ο Μελέτης βλέπει ερωτικά την Πηνελόπη. Μάλιστα, όταν ο Δούκας μαθαίνει πως ο γαμπρός του και ο Μελέτης καβγάδισαν, προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο τσακώθηκαν και οι αποκαλύψεις τον συγκλονίζουν.

Δύσκολες στιγμές για τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες
Ο Δούκας βλέπει στον στάβλο την Πηνελόπη να είναι μαζί με τον Μελέτη και επιβεβαιώνονται οι υποψίες του. Ο Δούκας αποφασίζει να μην αφήσει ατιμώρητο τον Μελέτη και τον εκδικείται με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο. Λίγες ώρες μετά, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη αναστατώνονται καθώς αντιλαμβάνονται πως ο Μελέτης έχει εξαφανιστεί χωρίς να δώσει σημεία ζωής σε κανέναν.