Πλουμή - Παραγιουδάκης

Δημόσια Διαβούλευση για την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς των Καμινίων


Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Ηρακλείου συνήλθε σε συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Ηρακλείου, χθες, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00. Το θέμα που την απασχόλησε ήταν: «Δημόσια Διαβούλευση για την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς που διεξάγεται κάθε Δευτέρα στην 3η Δημοτική Κοινότητα (περιοχή "Καμίνια")»


--> Ψάχνεις τον ιδανικό αφυγραντήρα; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!



Ο Πρόεδρος έθεσε υπόψη των μελών της επιτροπής τη με αριθμ. πρωτ. 14211/13.02.2020 εισήγηση του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων, για την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς που διεξάγεται κάθε Δευτέρα, στην 3η Δημοτική Κοινότητα, περιοχή «Καμίνια», στις οδούς που περιγράφονται στην αρ.1/2020 απόφαση της 3ης Δημοτικής Κοινότητας και συγκεκριμένα : στις οδούς Κανδάνου και Θεοκρίτου

Ο Πρόεδρος ανέφερε ότι σύμφωνα με το άρθρο 79 παρ.2 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και του άρθρου 73 του Ν. 3852/2010 το θέμα θα τεθεί σε διαβούλευση, προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις-παρατηρήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και αρμόδιοι φορείς και στη συνέχεια η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής να εισηγηθεί σχετικά στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θέτει σε δημόσια διαβούλευση από σήμερα, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και για δέκα (10) ημέρες με ενδιαφερόμενους πολίτες το θέμα της μετακίνησης της λαϊκής αγοράς που διεξάγεται κάθε Δευτέρα, στην 3η Δημοτική Κοινότητα, περιοχή «Καμίνια», στις οδούς που περιγράφονται στην αρ.1/2020 απόφαση της 3ης Δημοτικής Κοινότητας και συγκεκριμένα : στις οδούς Κανδάνου και Θεοκρίτου.

Μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής, θα συζητήσει το θέμα και τις τυχόν παρατηρήσεις και απόψεις που θα κατατεθούν και θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λήψη σχετικής απόφασης.

Η κατάθεση τυχόν παρατηρήσεων και απόψεων θα κατατεθούν στο πρωτόκολλο του Δήμου Ηρακλείου έως την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020.

Για πληροφορίες: Βαγγέλης Ψυκάκος 2813 409429

psykakos-v@heraklion.gr