Πλουμή - Παραγιουδάκης

Δύο τελευταίες παραστάσεις για «Το Καμ Μπακ» στο Θέατρο ΚΑΤΩ


«Το Καμ Μπακ» του Βασίλη Κατσικονούρη, σε σκηνοθεσία Σοφίας Δερμιτζάκη μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων, κάνει come back για 2 τελευταίες παραστάσεις το Γενάρη!


Κυριακή 26 και Δευτέρα 27 στις 21:00, στο θέατρο Κάτω, Θεοτοκοπούλου 28. 


--> Ψάχνεις τον ιδανικό αφυγραντήρα; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!


Ένας κάποτε επιτυχημένος και με λαμπρή καριέρα δημοσιογράφος ετοιμάζεται για ένα εντυπωσιακό καμ μπακ! Ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που θα ξεσηκώσει το Πανελλήνιο είναι το κλειδί για την επιστροφή του! Μόνο που το ντοκουμέντο βρίσκεται σε ένα DVD που έχει χαθεί και κατά τύχη θα βρεθεί στα χέρια μιας γυναίκας η οποία και έχει όλη την καλή διάθεση να το επιστρέψει… μα δε μπορεί να θυμηθεί που το έβαλε! Ο χρόνος της επικείμενης συνταρακτικής αποκάλυψης πλησιάζει καθώς ο τηλεοπτικός χρόνος μετράει αντίστροφα! Ο χρόνος πιέζει τον δημοσιογράφο, εκείνος πιέζει τη γυναίκα, η γυναίκα πιέζει τη μνήμη της… Τελικά;


Ο Βασίλης Κατσικονούρης παντρεύει με επιτυχία την κωμωδία με το μυστήριο σε ένα έργο σπαρταριστό με έντονο σασπένς που σε παρασύρει! Ο ίδιος έχει δηλώσει για το έργο αυτό: «Ήθελα να πιάσω το θέμα της μνήμης που διατρέχει αρκετά από τα έργα μου, αυτή τη φορά από την κωμική του πλευρά. Όλοι και όλα έχουν από μία - ακόμα και ο θάνατος, μόνο που δεν το ξέρει και κανείς ποτέ δεν προλαβαίνει να τη δει. Έτσι έγραψα το Καμ μπακ - Η κωμωδία της μνήμης. Προσπάθησα επιμελώς να αποφύγω κάθε ίχνος σοβαρότητας. Για κάτι ψιλά που μου ξέφυγαν, ζητάω συγνώμη..»

Tip! Χρώματα αλμοδοβαρικά σε χιούμορ ασπρόμαυρης παλιάς ελληνικής ταινίας!

Σκηνοθεσία : Σοφία Δερμιτζάκη
Παίζουν: Πάνος Ιωαννίδης, Νίκος Ανδριγιαννάκης, Βάλλια Παπαδάκη, Κλαίρη Δουκουμετζάκη
Σκηνικά-Κουστούμια: Ευαγγελία Καμπουράκη
Σχεδιασμός αφίσας: Κώστας Καρνίκης
Φωτογραφίες: Πολιτάκης Μάνος
Χορηγοί: Φρέζια / Φραγκιαδακη Μαρια / Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό / Σταματάκης "Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική" / Καραντεμοίρης & ΥΙΟΣ / PaperMart / Tsigenis Woodcraft /
Χορηγοί επικοινωνίας: Cretalive.gr / Πατρις Καθημερινη Πρωινη Εφημεριδα / Love Radio Κρήτης 102,8 / FAMILY FM 89.5
Είσοδος: 12 ευρώ, (10ευρώ,μειωμένο)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2810-343483