Πλουμή - Παραγιουδάκης

Έξαλλος ο Νικηφόρος στις Άγριες Μέλισσες με τις αποκαλύψεις της Ασημίνας


Η Ελένη μαθαίνει το διπλό παιχνίδι που παίζει ο Κυπραίος.


--> Ψάχνεις τον ιδανικό αφυγραντήρα; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!


Άγριες Μέλισσες – Τρίτη 21 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 59

Ο Δούκας επισκέπτεται τον τραυματισμένο Κυπραίο και του κάνει μια γενναιόδωρη προσφορά, προσπαθώντας να εξαγοράσει τη σιωπή του. Ο Μελέτης αρνείται να ομολογήσει για ποιο λόγο πυροβόλησε τον Κυπραίο, γεγονός που προκαλεί τις υποψίες του χωριού. Η Ασημίνα μαρτυράει στον Νικηφόρο, πως η Μυρσίνη τής έχει κάνει τη ζωή κόλαση κι αυτός έξαλλος αντιμετωπίζει τη μητέρα του.
Ο Νέστορας αγωνιά πάνω από το προσκεφάλι της άρρωστης Μάρθας γεγονός που του φέρνει άσχημες αναμνήσεις από το παρελθόν του. Ο Δούκας αποκαλύπτει στη Μυρσίνη πως ξέρει για τις συναντήσεις με τον Κυπραίο, ενώ την ίδια στιγμή η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος παίζει διπλό παιχνίδι. Πόσο ειλικρινής θα είναι μαζί της, για να καταφέρει να την κρατήσει κοντά του;


Άγριες Μέλισσες – Τετάρτη 22 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 60

Η Ελένη οργισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωμένο. Στο χωριό, κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσε ο Μελέτης και ο Κυπραίος, ενώ όλοι αρχίζουν πλέον ν’ αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον μυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνομα Θωμάς Κυπραίος.
Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος παίρνει με το έτσι θέλω την Ασημίνα απ’ το πατρικό της ενώ αποφασίζει να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να αλλάξει γνώμη στο γιο της ή οι σχέσεις του Νικηφόρου με την οικογένειά του θα διαταραχθούν οριστικά; Απ’ την άλλη, ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία διαβάλλει την Ελένη στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα μαζί της.
Η Ελένη μαθαίνει για τον τσακωμό της Ασημίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να την γλυτώσει απ’ τα χέρια των Σεβαστών. Την ίδια στιγμή, ο Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα.