Πλουμή - Παραγιουδάκης

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από την Ίριδα


Ο Σύλλογος Γυναικών με επωνυμία «Μη Κυβερνητική Οργάνωση Γυναικών Ίριδα» Δήμου Χερσονήσου διοργανώνει για ένατη (9) συνεχόμενη χρονιά την ετήσια Εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης, αφιερωμένη στα παιδιά, με τίτλο «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» που θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 15η Δεκεμβρίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών) από τις 15.00-21.00 μ.μ..





--> Ψάχνεις τον ιδανικό αφυγραντήρα; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών σε τιμές... ασυναγώνιστες!



Στην διοργάνωση συμμετέχουν Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Σχολεία, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων, Ιδιώτες και άλλοι φορείς οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Ίριδα, για ένα κοινό στόχο, να διατεθούν τα έσοδα της εκδήλωσης μας από το παζάρι μας σε κοινωφελείς σκοπούς που αφορούν παιδιά. Η Πρόεδρος κα. Ρένια Δρόσου, μετά από επικοινωνία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χερσονήσου, επιβεβαίωσε την ανάγκη στήριξης 60 οικογενειών με παιδιά που χρήζουν βοήθειας. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΚΟ Γυναικών Ίριδα, τα έσοδα της εκδήλωσης «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» 2019, να διατεθούν υπό μορφή τροφίμων και ειδών υγιεινής, σε οικογένειες με παιδιά του Δήμου Χερσονήσου που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Η διοργάνωση της 15ης Δεκεμβρίου 2019 περιλαμβάνει:

· Εορταστικές εκδηλώσεις με χορό, χορωδίες, μουσική, γυμναστικές επιδείξεις, θέατρο και

· Χριστουγεννιάτικο παζάρι με την πώληση αντικειμένων χειροτεχνίας, παραδοσιακών γλυκισμάτων και άλλων αντικειμένων.

Μπορείτε να έρθετε από το πρωί, να πάτε μια βόλτα στο Cretaquarium Θαλασσόκοσμο, το οποίο, ειδικά για την φιλανθρωπική εκδήλωσή μας την ημέρα αυτή, διαθέτει δωρεάν εισιτήρια για παιδιά. Διάθεση εισιτηρίων γίνονται από την Ίριδα το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στο χώρο του ΔΕΚΚ από τις 14:00 έως τις 19:00 καθώς και την ημέρα της εκδήλωσης, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τις 12:00μμ.

Στη συνέχεια, σας προσκαλούμε να έρθετε στην εκδήλωσή μας να απολαύσετε το καφέ σας από το Starbucks, που θα βρίσκετε στο χώρο μας, να γευτείτε παραδοσιακά γλυκίσματα και να παρακολουθήσετε τις πλούσιες εκδηλώσεις με θεατρικές παραστάσεις, χορό, χορωδίες, γυμναστικές επιδείξεις και μουσικά σύνολα.

Παράλληλα, μπορείτε να προμηθευτείτε τα Χριστουγεννιάτικα δωράκια σας από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι με ποικιλία πανέμορφων χειροτεχνιών και άλλων αντικειμένων που με τόσο μεράκι έχουν ετοιμαστεί για να προσφερθούν σε αυτό το σκοπό.

Η Είσοδος στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» είναι Ελεύθερη.