Πλουμή - Παραγιουδάκης

Εντυπωσιακές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου


Ξυλοπόδαροι, ακροβατικά, παιγνίδια στρατηγικής, γλυκά, χοροί και τραγούδια «κλέβουν» και πάλι την παράσταση στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου είναι:


--> Ψάχνεις τον ιδανικό αφυγραντήρα; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!


10:00-22:00: «CΙΝΕ-Κάστρο Ξωτικών»: Προβολή ταινίας: «Το αγόρι και ο κόσμος» -Πρόγραμμα ESTIA από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου.

11:00-13:00: «Καλεσμένοι»: Τα φυτά των Χριστουγέννων στο στερεοσκόπιο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης… Φτιάχνοντας κάρτες και στολίδια για ένα ξεχωριστό Δέντρο των Ευχών!

17:00-17:30: Στην κεντρική σκηνή, ο Ξυλοπόδαρος από το Circus Camino παίζει με κορίνες και σπαθιά και φωτογραφίζεται με τους επισκέπτες του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου»

17:30-18:30: Στην κεντρική σκηνή, τσίρκο παράσταση με ακροβασία και ζογκλερικά από το Circus Camino!

17:00-19:00: «Καλεσμένοι»: Ευφυή παιχνίδια στρατηγικής με το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κ. Κοτσανά Ηρακλείου. Και γιορτινό παζλ!

17:30: «Καστρολογήματα»: «Ευχές από την Ανατολή»- Πρόγραμμα ESTIA από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου.

18:00: «Κεράσματα»: τρουφάκια από τον Σύλλογο Γυναικών Μαλεβιζίου «Μαλβαζία»

19:00-20:00: «Project Error», pop, rock και alternative ηχοχρώματα από το Lab Music Education.

20:30: Στην κεντρική σκηνή, Live με τον Σταύρο Κυριακάκη. Διασκευές και αναφορές σε γνωστά αγαπημένα τραγούδια! Στη σκηνή μαζί του φέτος οι: Σταύρος Κυριακάκης (φωνή-ντραμς), Κώστας Ζαϊμάκης (κιθάρα), Δημήτρης Προκοπίου (μπάσο), Δαμιανός Τσελεντάκης (πλήκτρα).