Πλουμή - Παραγιουδάκης

MEGA: 30 χρόνια από τη μέρα που εξέπεμψε πρώτη φορά - Πότε επιστρέφει (video)


Σήμερα συμπληρώνονται 30 χρόνια από τη μέρα που εμφανίστηκε στις οθόνες μας το MEGA, στις 20 Νοεμβρίου 1989 στις 15:00. Συγκεχυμένες πληροφορίες για το πότε θα επιστρέψει επίσημα, με "φαβορί" την Πρωτοχρονιά.


--> Ψάχνεις τον ιδανικό αφυγραντήρα; Στην Di Babbo Climatecnica σε περιμένουν τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων εταιρειών!


Σαν σήμερα, πριν από 30 χρόνια, ο αγαπημένος τηλεοπτικός σταθμός MEGA εμφανίστηκε για πρώτη φορά στις οθόνες μας. Στις 20 Νοεμβρίου 1989 στις 15:00 το MEGA άρχισε να εκπέμπει και ήταν το πρώτο ιδιωτικό κανάλι που έλαβε άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα, καθώς και το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της Ελλάδας που εξέπεμψε τηλεοπτικό πρόγραμμα.
Περίπου 29 χρόνια αργότερα, στις 28 Οκτωβρίου του 2018, το MEGA έκλεισε με απόφαση του ΕΣΡ λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε το κανάλι.


Τη στιγμή που προβαλλόταν ένα επεισόδιο από τους "Απαράδεκτους", "έπεσε" το μαύρο, προκαλώντας μεγάλη θλίψη, πρωτίστως στους εργαζομένους του, αλλά και σε όσους είχαν αγαπήσει τον τηλεοπτικό σταθμό, είτε ήταν σκηνοθέτες και ηθοποιοί που πέρασαν από αυτόν, είτε ήταν τηλεθεατές που παρακολουθούσαν για χρόνια τα προγράμματά του.