Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ένα ακόμα εργαστήριο δημιουργικής ανακύκλωσης προετοιμάζεται στον ΕΣΔΑΚ


Σας προσκαλούμε στο δωρεάν Εργαστήριο Δημιουργικής Ανακύκλωσης που θα γίνει σε δυο τμήματα, Τρίτη 15/10 και Τετάρτη 16/10/2019, ώρα 5.30-8.00 μμ στα γραφεία του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (ΕΣΔΑΚ), Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 22 & Σκουλάδων, 3ος όροφος.
Θα φτιάξουμε ένα βραχιόλι από πλαστικές μεταλιζέ συσκευασίες τροφίμων, όπως σακουλάκια καφέ, ζωοτροφών, κατεψυγμένων. Με την ίδια τεχνική μπορούμε να κατασκευάσουμε μεγαλύτερα αντικείμενα, όπως τσάντες, πορτοφόλια, καλάθια. Εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε χαρτί, αλλά το έργο μας δεν θα έχει αντοχή και μακροβιότητα.
Να έχετε μαζί σας
ψαλίδι
χάρακα
λαβίδα, π.χ. όπως αυτή που βγάζουμε τα φρύδια
καθαρές συσκευασίες τροφίμων, πλαστικές με φύλλο μεταλιζέ (κατά προτίμηση)



Κάθε εργαστήριο είναι αυτοτελές και δεν προϋποθέτει παρακολούθηση των προηγούμενων. Απευθύνεται σε ενήλικες και κατ’ εξαίρεση σε παιδιά άνω των 10 ετών, αν συνοδεύονται. Με μεγάλη μας χαρά θα υποδεχτούμε και νέα μέλη.
Αν και το εργαστήριο είναι ελεύθερο, απαιτείται δήλωση συμμετοχής για μια από τις δυο ημέρες. Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής: olga.christou@hotmail.com (κατά προτίμηση) και τηλ. 6944-573950 (εάν δεν υπάρχει ηλεκτρονική διεύθυνση).

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά για ένα δημιουργικό απόγευμα.