Πλουμή - Παραγιουδάκης

CHC Athina Palace Resort & Spa - Κυριαρχεί και εντυπωσιάζει (photos)


Ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία της Κρήτης που εντυπωσιάζουν και αποτελούν τις "ναυαρχίδες" του νησιού στην προσέλκυση πελατών υψηλής αξίας, είναι χωρίς αμφιβολία το CHC Athina Palace 
Resort & Spa 5* στο Μαδέ της Αγίας Πελαγίας.

Το ξενοδοχείο θεωρείται ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν στην Κρήτη και σε αυτό ο επισκέπτης απολαμβάνει πραγματικά κάθε στιγμή των διακοπών του.
Από την πρώτη επαφή, αυτήν της υποδοχής, μέχρι τον αποχαιρετισμό του, ο πελάτης μένει εντυπωσιασμένος από το κλίμα της ειλικρινούς φιλοξενίας που επικρατεί. Την αληθινή, τη γνήσια κρητική φιλοξενία!


Η πολυτέλεια όμως και η αίσθηση της απόλαυσης έχει και πιο... απτά παραδείγματα, όπως για παράδειγμα την περιποίηση που προσφέρεται στα εστιατόρια, τα σνακ μπαρ και τους χώρους εξυπηρέτησης των πελατών.
Ο Σεφ του CHC Athina Palace Resort & Spa, μαζί με την ομάδα του, ζωγραφίζουν γευστικά, με αποτέλεσμα ό,τι κι αν επιλέξει κάποιος, να του "ξυπνάει" μοναδικά συναισθήματα κι ένα απλό γεύμα ή δείπνο, να μετατρέπεται στην απόλυτη γαστριμαργική εμπειρία. 
Αλλά και όλο το προσωπικό εξυπηρέτησης, γνωρίζει πως να κάνει τον πελάτη να αισθανθεί υπέροχα, χωρίς να κουράζει και να πιέζει περισσότερο απ' όσο οι συνθήκες επιβάλλουν.



Το CHC Athina Palace Resort & Spa είναι χτισμένο με σύγχρονη αρχιτεκτονική και αποτελείται από 358 δωμάτια, σε παστέλ χρώματα που βρίσκονται πάνω στην πλαγιά με θέα στη θάλασσα. Διαθέτει κεντρικό εστιατόριο με εσωτερική και εξωτερική πανοραμική θέα (διεθνή και τοπική κουζίνα σε στιλ μπουφέ που ανανεώνεται τακτικά), σνακ μπαρ, αίθουσα τηλεόρασης, καταστήματα, αίθουσες συσκέψεων, μπαρ, σπα, γήπεδα, κτλ.

Πρόκειται για ένα άνετο θέρετρο, ενώ στα πλεονεκτήματά του, είναι και το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις 20 λεπτά με αυτοκίνητο από το Ηράκλειο. Κάτι που το καθιστά ιδανικό για βόλτες στην πόλη, για ψώνια αλλά και κατάλληλη βάση εξερεύνησης ολόκληρης της Κρήτης.




Περισσότερα για το CHC Athina Palace μπορείτε να δείτε εδώ

Βασικό συστατικό της επιτυχίας του CHC Athina Palace Resort & Spa ειδικά τα τελευταία χρόνια, είναι και η ένταξή του στην μεγάλη οικογένεια της Chnaris HMDC. Της εταιρείας του Ζαχαρία Α. Χνάρη που γνωρίζει όσο λίγοι την τουριστική βιομηχανία, τις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς αλλά και τους σωστούς τρόπους ανταπόκρισης - κάτι που με την ομάδα του πετυχαίνει με άκρως αποτελεσματικό τρόπο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι χρόνο με το χρόνο, ο Όμιλος της Chnaris HMDC καταγράφει θετικότερα αποτελέσματα και αυξάνει - όχι μόνο ποσοτικά, αλλά και ποιοτικά - το χαρτοφυλάκιο των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με μονάδες απ' όλη την Ελλάδα.


Περισσότερα για τον Όμιλο Chnaris HMDC μπορείτε να δείτε εδώ.