Πλουμή - Παραγιουδάκης

Σεμινάριο για την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην «εξ αποστάσεως συμβουλευτική» από το Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου


Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου στο πλαίσιο του έργου “DI.SCO, Distance on Counseling” διενεργεί Εκπαιδευτικό Σεμινάριο διάρκειας 4 εβδομάδων αναφορικά με την ανάπτυξη δεξιοτήτων των εξ αποστάσεως συμβούλων.
Το Σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες στο χώρο της συμβουλευτικής, όπως και σε επαγγελματίες κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους.
Το Σεμινάριο θα περιλαμβάνει συναντήσεις στο γραφείο του Φορέα (Μεραμβέλλου 56, Ηράκλειο, Κρήτης) [τέσσερις συναντήσεις διάρκειας δύο ωρών έκαστη (12.00 – 14.00) στις ακόλουθες ημερομηνίες: 21/6, 28/6 και 5/7, 12/7], όσο και εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω της χρήσης ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν μπορούν να συνοψιστούν στα ακόλουθα: 1) Πλεονεκτήματα/ Μειονεκτήματα, Ζητήματα Ηθικής, Ασφάλειας και Τεχνολογίας στη Συμβουλευτική εξ Αποστάσεως, 2) Πολιτική Απορρήτου και Διερεύνηση καταλληλότητας του πελάτη στη Συμβουλευτική εξ Αποστάσεως, 3) Κανόνες, Όρια, Επικοινωνία και δεξιότητες στη θεραπευτική σχέση εξ αποστάσεως 4) Ολοκλήρωση θεραπευτικού κύκλου, εποπτεία και αξιολόγηση της συμβουλευτικής εξ αποστάσεως,

Υπάρχουν 25 διαθέσιμες θέσεις και θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Το Σεμινάριο παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, καθώς αποτελεί χρηματοδοτούμενη δράση του προγράμματος Erasmus+.

Για τη συμμετοχή σας στο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο ακόλουθο Email: counseling@kakopoiisi.gr. Για περισσότερες πληροφορίες και/ή διευκρινήσεις μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε στα εξής τηλέφωνα: 2810 242121, 6974301011.