Πλουμή - Παραγιουδάκης

Να γιατί ξεχωρίζει ο Κώστας Μαμουλάκης


Γράφει ο ΑυτοδιοικητικόΣ


Ο Κώστας Μαμουλάκης ήταν πάντα άνθρωπος της ουσίας κι όχι των εντυπώσεων. Δούλευε με πάθος και ως ιδιώτης πολιτικός μηχανικός και ως αντιδήμαρχος στο Ηράκλειο και ως Δήμαρχος στο Μαλεβίζι και η προβολή που έπαιρνε, ήταν πάντα λόγω των έργων του κι όχι για ανούσια θέματα.

Γι΄αυτό και δεν με εξέπληξε η απόφασή του να μην κάνει 2η προεκλογική συγκέντρωση σε διάστημα μόλις λίγων ημερών από την 1η και το αντίστοιχο ποσό να το διαθέσει στο Κέντρο Ειδικών Παιδιών «Άγιος Σπυρίδωνας» στον Κρουσώνα και στον Σύλλογο «Δικαίωμα στη Ζωή» στα Καλέσσα, εκεί δηλαδή που πραγματικά θα πιάσουν τόπο. Άσε που νομίζω ότι δεν είχε και ανάγκη μια ακόμα φιέστα, αφού η παρουσίαση του ψηφοδελτίου έχει γίνει (και μάλιστα σε πανηγυρικό κλίμα με περισσότερες από 3 χιλιάδες άτομα), το πρόγραμμά του είναι γνωστό, όπως και ο απολογισμός του.

Σημαντικό επίσης το γεγονός, ότι υποστηρίχτηκε αυτή η πρόταση απ' όλα τα μέλη της παράταξής του, όπως διάβασα στη σχετική ανακοίνωση. Κάτι που δείχνει ότι εκεί στο Μαλεβίζι, υπάρχουν όλες τις προϋποθέσεις για μια ακόμα καλή θητεία με τον Μαμουλάκη δήμαρχο, αλλά και άξιους δημοτικούς συμβούλους δίπλα του.