Πλουμή - Παραγιουδάκης

Τα έργα στο Μάραθος στο επίκεντρο συνάντησης


– Βιολογικός και δίκτυα, ασφαλτοστρώσεις και έργα βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας στο μικροσκόπιο – Κώστας Μαμουλάκης: Ένας από τους πιο όμορφους ορεινούς οικισμούς του Δήμου μας αποκτά νέες απαραίτητες υποδομές

Με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μαράθου Φάνη Κοκκινάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Στη συνάντηση, συζητήθηκαν όλα τα έργα του οικισμού που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως είναι τα δίκτυα της μονάδας βιολογικού καθαρισμού, οι ασφαλτοστρώσεις και οι τσιμεντοστρώσεις, καθώς και όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις στον τομέα της αγροτικής οδοποιίας, που λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων έχει υποστεί ζημιές. Στόχος της Δημοτικής Αρχής, με την βελτίωση που παρατηρείται και στον καιρό, είναι να συνεχιστούν σύμφωνα με το πρόγραμμα όλες οι παρεμβάσεις, που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Τα έργα στο Μάραθος, στον πανέμορφο αυτόν οικισμό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησής μας με τον Πρόεδρο Φάνη Κοκκινάκη, έναν δραστήριο και αποτελεσματικό εργάτη της αυτοδιοίκησης. Ως Δημοτική Αρχή, συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας, συνεχίζουμε τις προσπάθειες βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και της προστασίας του περιβάλλοντος και είμαι σίγουρος ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε ακόμα θεαματικότερα αποτελέσματα. Το αξίζει άλλωστε το Μάραθος και οι κάτοικοί του!».