Πλουμή - Παραγιουδάκης

Νέοι προβολείς οικονομίας στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Καλεσσών


– Συνθήκες φωτισμού γηπέδου Β’ Εθνικής στα Καλέσσα – Μια ακόμα παρέμβαση με στόχο τη βελτίωση των αθλητικών μας υποδομών

Τις εργασίες αλλαγής των προβολέων στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Καλεσσών επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Γιάννη Ντουλάκη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Καλεσσών Αντώνη Βασιλάκη, ο Δήμαρχος παρακολούθησε τη διαδικασία αλλαγής των 18 προβολέων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν στους 6 πυλώνες του γηπέδου.


Οι προβολείς αυτοί ήταν μια ευγενική προσφορά της εταιρείας Dasteri, την οποία ο Δήμος Μαλεβιζίου θερμά ευχαριστεί και με μαζί με τις εργασίες που έχουν προηγηθεί από τη Δημοτική Αρχή και την Τοπική Κοινότητα Καλεσσών, βελτίωσαν ουσιαστικά τις συνθήκες άθλησης στο ποδοσφαιρικό γήπεδο που χρησιμοποιείται από μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, όλων των ηλικιών. Ταυτόχρονα, προσφέρουν τεράστια εξοικονόμηση στο ηλεκτρικό ρεύμα, βελτιώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του γηπέδου και προστατεύοντας το περιβάλλον.