Πλουμή - Παραγιουδάκης

Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης αγκαλιάζουν το RUN GREECE Ηράκλειο

Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης η κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης ΑΕ!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, μια κρητική εταιρεία, τα σούπερ μαρκετ Χαλκιαδάκης, αναλαμβάνει την επίσημη χορηγία της μεγαλύτερης διοργάνωσης μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας. Τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, πάντα κοντά στον τοπικό αθλητισμό, υποστηρίζουν ενεργά και αποτελεσματικά μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού, το RUN GREECE Ηράκλειο!
Πρόκειται για την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση μαζικής συμμετοχής, χαράς και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με την Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε. να είναι ο επίσημος χορηγός.


Η δράση εντάσσεται στην στρατηγική της εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε. για την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής, σε όλες τις ηλικίες. Με γνώμονα το ότι η βελτίωση της ποιότητα ζωής είναι πρωταρχικής σημασίας και μπορεί να επιτευχθεί κυρίως μέσω της υγιεινής διατροφής και του αθλητισμού, η Χαλκιαδάκης Α.Ε. βρίσκεται αρωγός σε πολλά αθλητικά δρώμενα, σε ακαδημίες και σωματεία που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους, να έρθουν κοντά στον αθλητισμό και να βάλουν την άθληση στην καθημερινότητά τους. Με στόχο μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης μας προσκαλούν στη γιορτή και μας καλούν να δηλώσουμε την συμμετοχή μας από σήμερα Πέμπτη 14/3 στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης των οδών:

· Λ. ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 16

· ΛΕΒΗΝΟΥ & ΘΕΡΙΣΣΟΥ

· ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ 7

· ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 176, ΓΑΖΙ

· ΜΑΥΣΩΛΟΥ & ΗΡΟΔΟΤΟΥ, Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΟΣ

· ΟΥΛΑΦ ΠΑΛΜΕ 83

· ΗΡΑΚΛΗ & ΕΜΜ.ΠΑΠΠΑ

· ΙΣΑΥΡΩΝ & ΣΟΦ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ

· ΚΡΑΣΑΔΑΚΗ ΚΑΣΟΜΟΥΛΗ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

· ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΑΝΙ



Η εκδήλωση RUN GREECE Ηράκλειο Η καρδιά του κλασικού αθλητισμού της Κρήτης, του δρομικού κινήματος, του μαζικού λαϊκού αθλητισμού και της ήπιας άθλησης των πολιτών, θα χτυπά στο Ηράκλειο την Κυριακή 7 Απριλίου, με τη εκδήλωση «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ», που διοργανώνουν ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ., η Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

10.00: Δρόμος 10 χλμ. Ανδρών – Γυναικών (Από έτος γέννησης 2003 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

11.45: Δρόμος Παιδιών 1.100 μ. Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄τάξη και με έτη γέν. 2007 – 08 - 09).

12.00: Δρόμος 5 χλμ. Ανδρών – Γυναικών (Από έτος γέννησης 2006 και μεγαλύτεροι / μεγαλύτερες).

Οι δρομείς έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο αγώνισμα και μπορούν να διασχίσουν τις διαδρομές με όποιον τρόπο επιθυμούν, τρέχοντας ή βαδίζοντας, με τον τερματισμό όλων να γίνεται μέσα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Εκτός από τα παραπάνω καταστήματα Χαλκιαδάκης, εγγραφές μπορούν να γίνουν και:
Στην Περιφέρεια Κρήτης, 1ος όροφος, Γραφείο Α9, Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, καθημερινά 09.00 – 14.00.
Στον Δήμο Ηρακλείου, Λότζια, 1ος όροφος – Γραφείο 14, Αντιδημάρχου Αθλητισμού, καθημερινά 09.00 – 14.00.
Στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, Στάδιο Ελευθερίας, Πλατεία Κόρακα – Χανιώπορτα, καθημερινά 09.00 - 14.00 και 17.00 - 20.00. Τηλ.: 2810253587.
Ηλεκτρονικά στο www.run-greece.gr

Όσοι δρομείς κάνουν την εγγραφή τους μέχρι την Τρίτη 26 Μαρτίου στον αριθμό συμμετοχής τους θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο τους.