Πλουμή - Παραγιουδάκης

Βγήκαν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης


Με πολλά χαμογελαστά πρόσωπα γέμισε το Γάζι και η περιοχή του δημαρχείου.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που βρισκόταν σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως ήρθαν, γεμίζοντας αισιοδοξία την παράταξη του Κώστα Μαμουλάκη.
Κάτι που για τους γνωρίζοντες μόνο περίεργο που δεν είναι, αφού από το 2011 που ανέλαβε ο Κώστας Μαμουλάκης έχουν προγραμματιστεί και ολοκληρωθεί εκατοντάδες έργα σε ολόκληρο το Μαλεβίζι, όπως σχολεία όλων των βαθμίδων, μονάδες αφαλάτωσης (ο λόγος που το Γάζι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα λειψυδρίας), δεκάδες νέοι δρόμοι, πολλές μονάδες βιολογικών καθαρισμών, η πινακοθήκη, το μουσείο και η βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου, πολλές δομές πολιτισμού και έργα ανάπτυξης στα χωριά, αμέτρητες παρεμβάσεις καθημερινότητας, κ.α. Λογική λοιπόν και η αποδοχή του Κώστα Μαμουλάκη, ενός ανθρώπου χαμηλών τόνων που έχει μάθει να μιλάει με τα έργα του.

Αλλά και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, είναι αγαπητοί και ιδιαίτερα δυναμικοί. Τόσο οι νυν σύμβουλοι, με την εμπειρία τους, όσο και οι νέοι με τον ενθουσιασμό τους, δημιουργούν μια ισχυρή και δυνατή ομάδα.

Νούμερα για την δημοσκόπηση δεν μάθαμε, αλλά όπως πήρε το αυτί μας, το ποσοστό του Κώστα Μαμουλάκη είναι υπερδιπλάσιο από τον 2ο υποψήφιο.