Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ολοκληρώσεις μελών του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στο Ηράκλειο (photos)


Χθες βράδυ, σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου μέλη, γονείς, εθελοντές, φίλοι και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ βρέθηκαν μαζί για να γιορτάσουν τις Ολοκληρώσεις μελών του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ.

Σε κλίμα οικογενειακό, ιδιαίτερα ζεστό και συγκινητικό μέλη και γονείς που ολοκλήρωσαν την κύρια φάση της θεραπείας τους μοιράστηκαν τη χαρά και τη συγκίνησή τους με τους παρευρισκόμενους.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με θεατρικό δρώμενο «Λυσσιστράτη» του Αριστοφάνη από τα μέλη του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης και την καθοδήγηση του ηθοποιού και σκηνοθέτη κ.Χρόνη Σαπουντζάκη, ο οποίος εθελοντικά και με πολύ πάθος στήριξε την όλη προσπάθεια. 





Κατά το κλείσιμο της εκδήλωσης μέλη του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης παρουσίασαν – τραγούδησαν στίχους τους οποίους δημιούργησαν με τη βοήθεια της συγγραφέως Μαρίας Δασκαλάκη και μελοποιήθηκαν με τη βοήθεια του μουσικού Γιάννη Τσιλογιάννη, οι οποίοι εθελοντικά στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθεια των μελών.
Με την ευκαιρία το Θεραπευτικό Πρόγραμμα, ευχαριστεί δημόσια όλους τους εθελοντές που διαχρονικά στηρίζουν την προσπάθεια της απεξάρτησης και αποτελούν για μας την πιο ελπιδοφόρα και σημαντική ίσως υποστήριξη στο δύσκολο έργο της απεξάρτησης.

Επιπλέον, ευχαριστούμε:

- Το Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση της αίθουσας

- Σχήμα 7 – Κων/νο Μεταξάκη

- Θέατρο «Μορφές» Γιάννα Κεφάλα

- Χρήστο Μανιώρο για τη φωτογράφιση

- Βαγγέλη Τσικαλίδη στο Πιάνο

- Θεατρική Ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου για την παραχώρηση των κουστουμιών

- Σφακιανάκη Κώστα mini raxevsky για την εκτύπωση των κειμένων

- Μαρία Παπαδάκη στην βιντεοσκόπηση

- Δραγουμανάκη Γιώργο Delta Print, για την εκτύπωση των αφισών

- Βελιδάκη Γιώργο στα φώτα και τον ήχο

- Σκηνικά : Άννα Χιλετζάκη

- Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΝΔΗ για την επιμέλεια του μπουφέ