Πλουμή - Παραγιουδάκης

Αυτές είναι οι νικήτριες του διαγωνισμού Miss Κρήτη 2018 (photos)


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε προχθές το βράδυ ο 39ος Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς με την όμορφη Χανιώτισσα Μαριάννα Περατσάκη να κατακτά το τίτλο της Miss Κρήτη για το 2018.


Τον τίτλο της Α΄ Αναπληρωματικής κατέκτησε η Χρυσοβαλάντω Δρουβαλάκη επίσης από τα Χανιά, Β΄Αναπληρωματική αναδείχτηκε η Ζέτα Μαρκογιαννάκη από το Ηράκλειο ενώ Miss Κρήτη Γιανγκ για το 2018 εξελέγει η δεκαεξάχρονη Αγγελική Φαρίνα από το Ρέθυμνο. 

















Για ακόμη μια χρονιά το κοινό συμμετείχε ενεργά στο διαγωνισμό αφού μπορούσε να ψηφίσει την αγαπημένη του φιναλίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρώτη στην διαδικασία της ψηφοφορίας αναδείχθηκε η Αφροδίτη Σπαντιδάκη χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει έναν από τους τίτλους.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οικοδέσποινα της μεγάλης βραδιάς η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την ΚΡΗΤΗ TV, ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου!

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 13 κοπέλες από όλη την Κρήτη οι οποίες έπειτα από την πολύμηνη προετοιμασία τους έδωσαν εχθές τον καλύτερο τους εαυτό διεκδικώντας τους επίζηλους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2018, σε μια λαμπερή βραδιά που τα είχε όλα!

Στην σκηνή του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς ανέβηκε ο περσινός νικητής του μουσικού διαγωνισμού “The Voice” Γιώργος Ζιώρης και η ταλαντούχα Άννα Καμαρίνου διασκεδάζοντας το κοινό αλλά και τους τηλεθεατές.

Τα κορίτσια εμφανίστηκαν με ρούχα casual από το κατάστημα Επιλογές, με μαγιό από τα FMS Stores, με βραδινά φορέματα από τα καταστήματα Nik Alex, με υποδήματα από τα καταστήματα Avenue, με κοσμήματα τις αλυσίδας Croesus, ενώ τις εμφανίσεις των αγοριών που συνόδευσαν τις φιναλίστ φρόντισε το Κοντογιάννης Fashion Store.

Tην αισθητική περιποίηση προσώπου & σώματος των κοριτσιών είχε φροντίσει το ινστιτούτο La Beaute’ της Μικαέλας Λυπάκη, τo κομμωτήριo Zen επιμελήθηκε τα χτενίσματα, το μακιγιάζ και η περιποίηση άκρων έγινε από το Maison De Beaute, ενώ εξειδικευμένες υπηρεσίες προσέφερε στις φιναλίστ το Opsis Clinical.

Τις χορογραφίες καθώς και την κινησιοτεχνία των κοριτσιών επιμελήθηκε για ακόμη μια χρονιά η Cristi Academy όπου ήταν και ο ασημένιος χορηγός του διαγωνισμού, ενώ τις φωτογραφίες ο Μάνος Χαλαμπαλάκης.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το Studio Design Center, τα S/M Χαλκιαδάκης, η Kristalwave, η εταιρεία Πυρεξέλιξη, το Roundtravel.gr, η εταιρεία Περράκης Grassp, το Φυτώριο Καρτερού Στέλιος-Στέλλα, το εστιατόριο Kymata, το Veranda All Day Café & Restaurant, το 626 All Day Lounge & City Garden, το Soho club, το Stylvie, ενώ τις υπηρεσίες τους προσέφεραν επίσης οι: Andreadakis VIP Transfers, η εταιρεία Security C.S.G., η Matalliotakis Academy και ο Dj Νίκος Ρηγάκης.

Στο τομέα της επικοινωνίας το διαγωνισμό υποστήριξαν: Ράδιο 9.84, Music club 105.8, Kiss 9.61, Alpha News 106.2, Max 100.2, Ήχος 94,2, Άστρο 96,4, Alpha 104,7, Dream 90,7, Sfera 98,7, Ράδιο Λασίθι 92,3, Madness 95, Melody 88, Style 100, Neakriti.gr, Rethemnos.gr, Fonien.gr, Entercity.gr, Aera.gr, Olagiatogamo.gr, Fagi.gr, εφημερίδες Νέα Κρήτη και Αντίλαλος.

Η KYANA Professional Hair Products ήταν για τρίτη διαδοχική χρονιά Χρυσός Χορηγός του Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς! Μία ελληνική εταιρεία με καινοτόμες προτάσεις στα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου και με ευρεία γκάμα για όλους τους τύπους μαλλιών.

Ο Διαγωνισμός στήριξε και πρόβαλε το σωματείο Στόχος – Πρόληψη και την εκστρατεία “Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους”, ενώ την υποστήριξη του στην εκδήλωση προσέφερε το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών Καλλιπάτειρα!

Παραγωγή: Cretanart Productions