Πλουμή - Παραγιουδάκης

Σκάκι σιμουλτανέ, με 12 αντιπάλους ταυτόχρονα, για τον Χάρη Μαμουλάκη (photo - video)


Ο βροχερός καιρός δεν πτόησε μικρούς και μεγάλους λάτρεις του σκακιού οι οποίοι συγκεντρώθηκαν το πρωί της Κυριακής στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο της πλ. Ελευθερίας για να συμμετάσχουν αλλά και να παρακολουθήσουν τον Χριστουγεννιάτικο φιλικό αγώνα σιμουλτανέ, με τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χάρη Μαμουλάκη.




12 σκακιστές διαφόρων κατηγοριών από τον Σκακιστικό Όμιλο Ηρακλείου, μεταξύ των οποίων ο Φιντέ Μετρ Γιάννης Μαρής και οι υποψήφιοι Μετρ Νίκος Παπανδρέου και Λευτέρης Μαμουλάκης, αντιμετώπισαν τον υποψήφιο Μετρ (και πρωταθλητή Ελλάδας με τον Ο.Α.Α. Ηράκλειο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α΄ Εθνικής ‘92-‘9) Χάρη Μαμουλάκη, προωθώντας το σκάκι, ένα από τα πιο συναρπαστικά πνευματικά αθλήματα. Παράλληλα, γινόταν ενημέρωση στους επισκέπτες του Κάστρου για το σκάκι, τις συγκινήσεις και τα οφέλη που προσφέρει στους σκακιστές, αλλά και τους τρόπους που μπορεί ο καθένας να μυηθεί στα μυστικά του μέσα από τον Σκακιστικό Όμιλο Ηρακλείου. 







Ο αγώνας ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 2 ώρες με 9 νίκες 1 ήττα και 2 ισοπαλίες για τον Χάρη Μαμουλάκη, πολλά χαμόγελα, αλλά και τις ευχές της σκακιστικής οικογένειας για χαρούμενες γιορτές και ένα 2019 πιο αισιόδοξο, πιο λαμπερό και πιο ανθρώπινο για όλο τον κόσμο.