Πλουμή - Παραγιουδάκης

Μικροί μαθητές στο Δημοτικό Κυνοκομείο ενημερώνονται για τα αδέσποτα, την φροντίδα και την υιοθεσία τους (photos)


Τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κυνοκομείου στην περιοχή της Φοινικιάς Ηρακλείου επισκέφθηκαν χθες, Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, 40 περίπου μαθητές της Ε και Στ Τάξης του Ζάννειου Εκπαιδευτηρίου. 
Τους μικρούς μαθητές ξενάγησε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κυνοκομείου ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Πέτρος Ινιωτάκης που παράλληλα φρόντισε να τους μιλήσει για την φροντίδα αδέσποτων αλλά και δεσποζόμενων ζωών, αλλά ακόμα και για την διαδικασία υιοθεσίας των αδέσποτων. Τα παιδιά είδαν από κοντά τα αδέσποτα που αυτή την εποχή έχουν την φροντίδα των ανθρώπων του Δημοτικού Κυνοκομείου, έμαθαν για τις διαδικασίες που ακολουθούνται μέσα στη δομή που είναι μία από τις πιο σύγχρονες στην χώρα, έλυσαν τις απορίες τους και φεύγοντας πήραν μαζί τους και ένα ενημερωτικό σημείωμα αναφορικά με τα αδέσποτα ζώα. 






Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δημοτικό Κυνοκομείο έχει ανοικτές τις πόρτες του για όποιο σχολείο θελήσει να πραγματοποιήσει επίσκεψη προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές για τα αδέσποτα, την φροντίδα τους και την δυνατότητα υιοθεσίας που υπάρχει.