Πλουμή - Παραγιουδάκης

Όχι ένας, αλλά δύο φίλοι ήρθαν απόψε απ' τα παλιά


Γράφει ο Αυτοδιοικητικός

Η εκδίκηση λένε, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Μάλλον αυτό έχουν στο μυαλό τους δυο παλιά αυτοδιοικητικά στελέχη - ο ένας πρώην Δήμαρχος και ο άλλος πρώην πρωτοπαλίκαρό του, αλλά και αντίπαλός του σε εκλογές - που τα τελευταία χρόνια δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα.

Και με αφορμή τις ερχόμενες εκλογές στην αυτοδιοίκηση, βρήκαν και οι δυο την ευκαιρία να ξεθάψουν τα τοτέμ του πολέμου. Επέλεξε ο καθένας από ένα υποψήφιοι - υποψήφιο Δήμαρχο του χεριού τους για μεγάλο Δήμο του Ηρακλείου, πήραν θέση στο παρασκήνιο (παλιά τους τέχνη κόσκινο άλλωστε) και άρχισαν τις επιθέσεις.
Το τι έχει πει το στόμα τους, δεν γράφεται. Και κάποια παλιά έγγραφα που βγαίνουν από σεντούκια και κυκλοφορούν χέρι με χέρι, τους (αλλήλο)εκθέτουν ακόμα περισσότερο.

Και οι υποψήφιοί τους; Αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, αν κι απ' ό,τι με πληροφορούν, ο ένας τουλάχιστον, ο νεότερος, αρχίζει και αντιλαμβάνεται την λούμπα στην οποία έχει πέσει, με την εσωπαραταξιακή γκρίνια να ανεβαίνει επικίνδυνα! Σε κανέναν άλλωστε δεν αρέσει να γίνεται μαριονέτα και μάλιστα σε τέτοια χέρια...

Ονόματα και διευθύνσεις, προσεχώς...