Πλουμή - Παραγιουδάκης

Έργα στο γήπεδο της Ροδιάς


Την κατασκευή αποδυτηρίων καθώς και κερκίδας στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ροδιάς, προϋπολογισμού 79.900 ευρώ, υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.
Σε συνάντηση στελεχών της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου και εκπροσώπων φορέων της Ροδιάς, στο γραφείο του Περιφερειάρχη, συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες των σημαντικών έργων που αναβαθμίζουν και καθιστούν πολύ πιο λειτουργικό τον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο, ενώ καλύπτουν τις ανάγκες των παικτών αλλά των φιλάθλων της ομάδας.
Το παρών στη συνάντηση έδωσε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Νίκος Συριγωνάκης, οι Γιάννης Ντουλάκης και Άρης Σαλούστρος από το Δήμο Μαλεβιζίου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης, ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ροδιάς Γιώργος Ρεράκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Κώστας Αλεξανδράκης, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Δαμιανάκης και ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών Μανώλης Μπελιμπασάκης.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε: «Αθλητισμός, σημαίνει πολιτισμός. Γι’ αυτό και κάθε έργο που υλοποιείται στις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας, μας γεμίζει ικανοποίηση και χαρά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξή του, όλους τους τοπικούς φορείς της Ροδιάς για τη συνεργασία μας, καθώς επίσης και τους συνεργάτες μου στο Δήμο Μαλεβιζίου, για το πολύ καλό αποτέλεσμα».