Πλουμή - Παραγιουδάκης

Συνάντηση για την ανάπτυξη και το μέλλον του ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ στην Κρήτη


Για άλλη μια φορά πραγματοποιήθηκε συνάντηση προπονητών του ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ της Κρήτης για την ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί μας!

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 οι προπονητές: Μάνος Ταμιωλάκης (Α. Σ. KUNG FU ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ Ηρακλείου), Γιάννης Σφακιανάκης, (Α. Σ. Six Harmonies Praying Mantis Heraklion), Θεόδωρος Αμάραντος (Α. Σ. ΥΠΕΡΙΩΝ Ρεθύμνου), Βλαδίμηρος Μετρεβέλι (Α. Σ. Fu Hok Χανίων) και Γιώργος Χριστουλάκης (Α.Σ. ΙΑΠΕΤΟΣ Χανίων) συναντήθηκαν στο "Κέντρο Λόγου και Επικοινωνίας" στο Ρέθυμνο. Από τη συνάντηση, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, έλειπαν και άλλοι προπονητές συλλόγων της Κρήτης που υπάγονται στην Πανελλήνια Ομοσπονδία ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ.

Ο σκοπός της συνάντησης αυτής ήταν η διοργάνωση του 2ου Παγκρήτιου πρωταθλήματος ΓΟΥΣΟΥ-ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ στο Ηράκλειο την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στο κλειστό στάδιο του ΤΕΙ. Την τελική ευθύνη της διοργάνωσης έχει πάντα η Πανελλήνια Ομοσπονδία.

Κατ’ αρχάς έγινε απολογισμός του ομολογουμένως επιτυχημένα διοργανωμένου 1ου παγκρήτιου πρωταθλήματος που είχε πραγματοποιηθεί στα Χανιά το Μάρτιο του 2018 με συμμετοχή 180 αθλητών και πλήθους κόσμου. Το κλίμα της συνάντησης ήταν φιλικό και πολλά υποσχόμενο, καθώς οι προπονητές έχουν προτάξει τον κοινό τους στόχο και σκοπό για την ανάπτυξη των Κινέζικων Μαχητικών Τεχνών στη Κρήτη. Το επόμενο σημαντικό βήμα είναι η ενίσχυση του σώματος κριτών μέσα από σεμινάρια της Ομοσπονδίας, προκειμένου για την ομαλή διοργάνωση των αγώνων. Συζητήθηκαν και άλλες ιδέες και προτάσεις αναφορικά με το μέλλον του ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ στην Κρήτη, έτσι ώστε σύντομα να πραγματοποιηθούν δράσεις και εκδηλώσεις που θα καταστήσουν ακόμα πιο γνωστή αυτή την μαχητική τέχνη-άθλημα. Αποφασίστηκε, πέραν των επίσημων, να πραγματοποιούνται φιλικοί αγώνες στις τρεις πόλεις, έτσι ώστε να υπάρχει η απαραίτητη ευγενής άμιλλα για την εξέλιξη των αθλητών.

Η συνάντηση έληξε με καλή διάθεση και με πιο δυνατό όραμα για την πορεία του ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ στο νησί μας!