Πλουμή - Παραγιουδάκης

Βραδιά 7 αστέρων στην Αγία Πελαγία (video - photos)


Tα 2018 Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA) γνωστά και ως “Oscars of Luxury”, παρουσίασαν και βράβευσαν τις σπουδαιότερες και πιο ξεχωριστές εταιρείες και υπηρεσίες της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Η διοργάνωση πλαισιώθηκε από μία συναρπαστική και λαμπερή τελετή η οποία φιλοξενήθηκε στο OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort



Το OUT OF THE BLUE, Capsis Elite Resort τιμήθηκε δύο φορές μέσα σε μία νύχτα: Το ξενοδοχείο κέρδισε για δεύτερη συνεχή φορά το Signum Virtutis για τη κατηγορία Seven Star Best Hotel & Resort, ενισχύοντας περαιτέρω την αναγνώριση της προσφερόμενης ποιότητας, πολυτέλειας και ξεχωριστής φιλοξενίας. Τα προγράμματα Everlasting Euphoria Wellness καθώς και το Euphoria Rejuvenating Spa βραβεύτηκαν με το Seven Star Best Spa Services, το οποίο είναι μια εξαιρετική ανάδειξη της δέσμευσής μας στη παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών spa και wellness στους επισκέπτες μας. Η αμείωτη εργατικότητα μας των προηγούμενων ετών μας οδήγησε φέτος στη προνομιακή θέση να γιορτάζουμε την 40η επέτειο του θέρετρου μας, και αυτά τα δύο βραβεία σφραγίζουν το τέλος της σαιζόν μίας καταπληκτικής χρονιάς, δίνοντάς μας τεράστια χαρά με αυτή την ξεχωριστή διάκριση. 



Η βραδιά των βραβείων ήταν εντυπωσιακή, ο χώρος με θέα την θάλασσα ήταν λαμπερός, το menu διακρίθηκε για τις μοναδικά εκλεπτισμένες γεύσεις του, ενώ η ταλαντούχα Naya μας πρόσφερε ένα εξαιρετικό σόου για την ψυχαγωγία της βραδιάς. Η εκδήλωση ήταν επίσης μια ιδανική ευκαιρία για υψηλού επιπέδου γνωριμίες και δικτύωση με ηγέτες του τομέα φιλοξενίας από όλο τον κόσμο, καθώς νικητές από περισσότερες από 15 διαφορετικές χώρες μας τίμησαν για να παραλάβουν τα βραβεία τους. Πολλοί VIP ήταν μεταξύ των συμμετεχόντων, όπως ο Πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, η Εξοχότητά της Dr Hala Hameed και η βαρόνη Nerina Keeley. Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους νικητές για την εκπλήρωση και υπέρβαση των αυστηρών απαιτήσεων των SSLHLA, καθώς και να τους ευχηθούμε το καλύτερο για το μέλλον. 


Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να φιλοξενήσουμε τη ξεχωριστή τελετή των SSLHLA και ελπίζουμε ότι όλοι οι επισκέπτες μας είχαν μια αξέχαστη βραδιά και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αληθινή κρητική φιλοξενία. 



Media Partners

Ant1, Airfrance Magazine, Skai Channel, Creta Channel, 26 регион, Spear’s, Travel Bloggers Greece, Tornos News, Travel Daily News, Holiday News, Flash News, TVMCHANNEL, Travel Passionate, Greek Travel Pages, Family Experiences Blog, Passion For Hospitality, Gavalas Wines, Dictamus, Κάβα Σγουράκης, Yucca, Silva Wines, Ψαρρός