Πλουμή - Παραγιουδάκης

Η Στέλλα Καντιδάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη


Με την πτυχιούχο του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο και κάτοχο Μεταπτυχιακού Διπλώματος στις Διεθνείς Σχέσεις και στους Διεθνείς Οργανισμούς του Τμήματος Τεχνών του Πανεπιστημίου Χρόνινγκεν της Ολλανδίας, Στέλλα Καντιδάκη του Μιχαήλ, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, επισημοποιώντας τη συμμετοχή της στις ερχόμενες δημοτικής εκλογές, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Καλωσορίζουμε στην δημοτική μας παράταξη μια νέα – μόλις 26 ετών – και δραστήρια επιστήμονα, την Στέλλα Καντιδάκη και μαζί, συνεχίζουμε αυτόν τον όμορφο αγώνα, αυτή την σκληρή αλλά και τόσο αναγκαία προσπάθεια για να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά.
Με εποικοδομητικές συνεργασίες, χωρίς ιδεοληψίες και προκαταλήψεις, προχωράμε με μόνο γνώμονα το πώς θα καταφέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για το Μαλεβίζι, και τους κατοίκους του. Είναι δε ιδιαίτερη η τιμή και η χαρά που αισθάνομαι, όταν βλέπω να μας προσεγγίζουν νέα και δυναμικά στελέχη της κοινωνίας μας, δηλώνοντας την πρόθεσή τους να συμβάλλουν στον κοινό αγώνα.
Καλωσορίζω λοιπόν και προσωπικά την αγαπητή Στέλλα Καντιδάκη, μια επιστήμονα, με κέφι, όρεξη και διάθεση για προσφορά, στην οποία και εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».