Σαββάκης

Το “Golden Age Gym Festival” τον Οκτώβριο του 2020 στο Ρέθυμνο


Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο τον Οκτώβριο του 2010 μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση Γυμναστικής, το «Golden Age Gym Festival» μετά από σχετική πρόταση-εισήγηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG). 
Για την διοργάνωση τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ενημέρωσαν σήμερα σε συνάντηση στη Περιφέρεια, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής Θανάσης Βασιλειάδης, το μέλος της τεχνικής επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής Νίκος Προβιάς και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης.

Tο “Golden Age Gym Festival” αποτελεί μία διοργάνωση Γυμναστικής για όλους, διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και κινητοποιεί αθλούμενους ηλικίας 50 ετών και άνω, αριθμώντας 2.000 και πλέον συμμετοχές από όλη την Ευρώπη.

Οι κ.κ. Βασιλειάδης και Προβιάς ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την στήριξη της αθλητικής διοργάνωσης που αποτελεί, όπως αναφέρθηκε, μια μεγάλη γιορτή της Ευρωπαϊκής γυμναστικής ενώ στηρίζει παράλληλα και τον αθλητικό τουρισμό.