Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ο πιο νόστιμος διαγωνισμός από το Ουζερί του Τερζάκη


Ο Αύγουστος στο Ουζερί του Τερζάκη είναι γεμάτος εκπλήξεις και έναν μεγάλο διαγωνισμό!
Κάθε Πέμπτη του Αυγούστου, το Ουζερί του Τερζάκη κάνει το τραπέζι σε ένα τυχερό ζευγάρι με ένα απίστευτα νόστιμο και υγιεινό δείπνο που περιλαμβάνει μια αντικριστή τσιπούρα, ένα αντικριστό λαβράκι, σαλάτα και μια κανάτα κρασί!

Πως θα πάρετε μέρος στην κλήρωση:
Κάντε Like στην σελίδα Ουζερί του Τερζάκη / Ouzeri tou Terzaki / official και σε στην ανάρτηση του διαγωνισμού, γράψτε ένα σχόλιο και κοινοποιήστε στη σελίδα σας την ανάρτηση. Τόσο απλά!!!


Οι κληρώσεις θα γίνονται κάθε Τετάρτη μεσημέρι και όλες οι συμμετοχές, θα συμμετάσχουν σε όλες τις κληρώσεις. Οι τυχεροί κάθε κλήρωσης θα ανακοινώνονται με ποστάρισμα στην ανάρτηση. Στον διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε. Οι διοργανωτές μπορούν να αλλάξουν την ημερομηνία της κλήρωσης αν κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει την ολοκλήρωση και των 4 βημάτων, καθώς και την πλήρη αποδοχή όλων των κανόνων. Οι κληρώσεις θα γίνουν στις 8, 15, 22, 29 Αυγούστου 2018 και το κάθε δείπνο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9, 16, 23 και 30 Αυγούστου αντίστοιχα.


Ουζερί του Τερζάκη! Για θαλασσινά - και όχι μόνο: 2810221444 και 6937137220

Στο Ηράκλειο, λοχ. Μαρινέλη 17, πλ. Αγίου Δημητρίου.

Δείτε περισσότερα, εδώ.