Πλουμή - Παραγιουδάκης

Την Κυριακή ο «Αρκάδειος Ιστορικός και Φυσιολατρικός Αγώνας Δρόμου & Πεζοπορίας»


Για 10η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται, την Κυριακή 5 Αυγούστου, ο «Αρκάδειος Ιστορικός και Φυσιολατρικός Αγώνας Δρόμου & Πεζοπορίας», από τους πολιτιστικούς συλλόγους Ίνι – Μοναστηράκι, Αφρατίου και Παναγιάς Πεδιάδας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου. 
Ο αγώνας είναι δωρεάν σε συμμετοχές σύμφωνα με του οργανωτές οι οποίοι απευθύνουν “ανοιχτό” κάλεσμα σε όλους να πάρουν μέρος δηλώνοντας την συμμετοχή τους τηλεφωνικά η με την προσωπική τους παρουσία λίγη ώρα πριν την έναρξη των αγώνων. Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρξουν βραβεύσεις αλλά και κέρασμα με εδέσματα που θα έχουν παρασκευάσει γυναίκες μέλη των πολιτιστικών συλλόγων.
«Καλούμε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν δωρεάν στην εκδήλωση μας που στοχεύει στην ενίσχυση της συνεργασίας των συλλόγων για την ανάδειξη του φυσικού πλούτου, της ιστορικότητας και της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς της Αρκαδίας Χώρας» δήλωσαν οι τρεις Πρόεδροι των πολιτιστικών συλλόγων Τίτος Κοκολάκης Ινίου-Μοναστηρακίου,Γιώργος Κριτσωτάκη-Παναγιάς, Στεφανία Αποστολάκη-Αφρατιου,οι οποίοι ευχαριστούν την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλειου για την συνδιοργάνωση. Επίσης ευχαριστούν τους Δήμους Μινώα και Βιάννου για την στήριξη. Ο αγώνας, σύμφωνα με τους οργανωτές, περιλαμβάνει την κλασική διαδρομή και τρεις τοπικές διαδρομές, μια σε κάθε οικισμό, για παιδιά. 



Τοπική Διαδρομή Ινίου: Γύρος της Αρκαδίας – Ίνι, 1200 μέτρα
Αφετηρία, Τερματισμός: Ζωοδόχος Πηγή
Ώρα Έναρξης: 19:30
Κατηγορίες: Μαθητές πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
Έπαθλα: μετάλλια, έπαινος και μπλουζάκι

Κλασική Διαδρομή: 10 χιλιόμετρα
Αφετηρία: Αρκαδία – Προφήτης Ηλίας
Τερματισμός: Αρκαδία – Ίνι
Ώρα Έναρξης: 18:00
Κατηγορίες: Άνδρες / Γυναίκες /
Έως 29 ετών, 30 έως 45 ετών, 45 ετών και άνω
Έπαθλα:
Οι τρείς πρώτοι κάθε κατηγορίας μετάλλιο,
Όλοι οι συμμετέχοντες: μπλουζάκι, έπαινο
Αναχώρηση Λεωφορείου στις 4μμ και 10μμ με διαδρομή: Ίνι – Αρκαλοχώρι –
Παναγιά – Αφρατί (Προφήτης Ηλίας)

Πληροφορίες:
Ιωάννης Κατσουλάκης (Ίνι) 6936861880
Ιωάννης Κατζιλάκης (Αφρατί) 6941614449
Γεώργιος Κριτσωτάκης (Παναγιά) 694517344