Πλουμή - Παραγιουδάκης

Με επιτυχία και στο Γάζι η παράσταση της Δημοτικής Θεατρικής Ομάδας Μαλεβιζίου


Κέρδισαν με το σπαθί τους το ζεστό χειροκρότημα του κοινού και στο Γάζι, τα μέλη της Δημοτικής Θεατρικής Ομάδας Μαλεβιζίου, παρουσιάζοντας στο Ανοιχτό Θέατρο Γαζίου την παράσταση «Πέντε Στρέμματα Παράδεισος» των Γεράσιμου Σταύρου και Ανδρέα Φραγκιά.

Με την σκηνοθετική επιμέλεια του Δομήνικου Ταβερναράκη, τα μέλη της θεατρικής ομάδας κατάφεραν και εφέτος να αποδείξουν ότι το μεράκι, σε συνδυασμό με το ταλέντο και φυσικά την σκληρή δουλειά, μπορούν να καταφέρουν άριστα αποτελέσματα. 





Το έργο παρουσιάστηκε επίσης στη Μονή, το Καβροχώρι, τη Ροδιά και το Σάρχο, προσφέροντας στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας στους κατοίκους και τους επισκέπτες των πανέμορφων οικισμών. Επόμενος σταθμός είναι τα Καλέσα, όπου στις 12 Αυγούστου θα γίνει η εξ’ αναβολής παράσταση της Ομάδας.


Σήμερα η προβολή της ταινίας Reaction
Σήμερα Πέμπτη, στο Ανοικτό Θέατρο Γαζίου (πίσω από το Δημαρχείο), στις 21:00, θα παρουσιαστεί η ταινία του Αστέρη Σαμοθράκη «Reaction», μια ταινία με έντονο φιλοζωικό περιεχόμενο με πρωταγωνιστές την Τάνια Τρύπη και τον Ντίνο Καρύδη. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ζωφόρο Ηρακλείου και η είσοδος είναι ελεύθερη.