Πύλη Βιτούρι

Πύλη Βιτούρι
Παραδοσιακές γεύσεις της Κρητικής διατροφής σ' έναν ιδιαίτερο, ιστορικό χώρο με παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και συνοδευτική ζωντανή μουσική. Χίλια Καλωσορίσατε!

Ο γάμος του καθηγητή θα βγάλει και πολιτικές ειδήσεις


Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο του καθηγητή Δημήτρη Ξενάκη και της αγαπημένης του Αλεξάνδρας Λαλιώτη. Ο μέχρι πρότινος ορκισμένος εργένης, είπε το μεγάλο «ναι» και παντρεύεται την Κυριακή στον Αρόλιθο την εκλεκτή της καρδιάς του – η οποία μάλιστα σε λίγες εβδομάδες, θα φέρει στο κόσμο και το παιδί τους.

Κι απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε μαθαίνοντας τους καλεσμένους, εκτός από γάμο, μπορεί να έχουμε και… πολιτικούς αρραβώνες εν’ όψη των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων που έπονται. 
Αρκετοί μάλιστα εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης αλλά και της κεντρικής πολιτικής σκηνής που αναγνωρίζουν την πολιτική συγκρότηση του Δημήτρη Ξενάκη θεωρούν πως αφού το πρώτο κάστρο έπεσε, μπορούν να ελπίζουν και σε ένα δεύτερο «ναι», αυτό της συμμετοχής του σε εκλογικό ψηφοδέλτιο! 
Οι πληροφορίες μάλιστα λένε, ότι οι πιέσεις αρχίζουν ήδη και γίνονται ασφυκτικές και η θετική ανταπόκριση δεν απέχει και πάρα πολύ. Από βδομάδα τα σπουδαία!