Πλουμή - Παραγιουδάκης

Survivor βόμβα: Πασίγνωστο πρόσωπο μπαίνει στο παιχνίδι ως παρουσιαστής!


Φεύγει τις επόμενες μέρες για τον Άγιο Δομίνικο! Θα παρουσιάζει ένα με δύο παιχνίδια την εβδομάδα...

Survivor είναι αυτό και οι εκπλήξεις και οι ανατροπές δεν έχουν τελειωμό! Μία από αυτές τις εκπλήξεις, λοιπόν, ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο. Όχι, όμως, σαν παίκτης, αλλά σαν παρουσιαστής!


Ναι, καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zappIT, ο Γιώργος Λιανός θα είναι ο δεύτερος παρουσιαστής του Survivor! Τι σημαίνει αυτό;

Ο Acun Ilicali εφαρμόζει το σενάριο του τουρκικού Survivor και στο ελληνικό. Ένας κεντρικός παρουσιαστής (Σάκης Τανιμανίδης) 5 μέρες τη βδομάδα για συμβούλια και τα περισσότερα παιχνίδια και ένας βοηθητικός παρουσιαστής (Γιώργος Λιανός) για την παρουσίαση κάποιων παιχνιδιών μία με δύο φορές την εβδομάδα.

Έτσι, ο Σάκης Τανιμανίδης θα έχει περιθώριο να ξεκουράζεται από τα γυρίσματα που είναι επτά μέρες την εβδομάδα, ενώ ο Γιώργος Λιανός θα έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στην παρουσίαση του δημοφιλούς προγράμματος. Η άφιξη του στο Άγιο Δομίνικο θα γίνει τις επόμενες μέρες και όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι αναμένεται να αλλάξει λίγο τα δεδομένα…

Ο Χάρης Χριστόπουλος ήταν αυτός που έριξε στο τραπέζι το όνομα του Γιώργου Λιανού και ο Σάκης Τανιμανίδης τo υποστήριξε ένθερμα, θεωρώντας ότι ο Γιώργος είναι το κατάλληλο πρόσωπο γι’ αυτόν τον ρόλο.


click zappit.gr