Πύλη Βιτούρι

Πύλη Βιτούρι
Παραδοσιακές γεύσεις της Κρητικής διατροφής σ' έναν ιδιαίτερο, ιστορικό χώρο με παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και συνοδευτική ζωντανή μουσική. Χίλια Καλωσορίσατε!

Μεγάλη συμμετοχή στα Κούλουμα του Δήμου Ηρακλείου στον Καράβολα (photos)


Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε την Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 στον Καράβολα, καθώς και φέτος χιλιάδες Ηρακλειώτες συμμετείχαν στα Παραδοσιακά Κούλουμα που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου. Η εκδήλωση περιελάμβανε σαρακοστιανά εδέσματα μουσική και χορό και οι δημότες ανταποκρίθηκαν με πολύ κέφι και καλή διάθεση. Στον Καράβολα, μαζί με τον κόσμο, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, πολλοί αντιδήμαρχοι, μέλη της δημοτικής αρχής και δημοτικοί σύμβουλοι.
Ο Δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό όλοι οι κάτοικοι αυτής της πόλης να νιώθουν ότι ο Δήμος Ηρακλείου τους σκέφτεται και βρίσκεται στο πλευρό τους. Με εκδηλώσεις όπως η σημερινή γινόμαστε μια παρέα, γλεντάμε μαζί και δείχνουμε εμπράκτως ότι στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Έτσι θα συνεχίσουμε». Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, η ΔΗΚΕΗ, η Τρίτη Δημοτική Κοινότητα και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμινίων.
Μουσική έπαιξαν εθελοντικά οι: Γιάννης Κεφαλογιάννης (Λίρα – Τραγούδι), Γιώργος Χειμωνάκης (Λαούτο – Τραγούδι), Γιάννης Μανδαλάκης (Μαντολίνο), Αγγελος Κατσαρός (Λαούτο).