Πλουμή - Παραγιουδάκης

Κοπή πίτας και χορός για τους φοροτεχνικούς (photos)


Μια ξεχωριστή βραδιά για όλους τους Φοροτεχνικους του Ηρακλείου με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά και τον καθιερωμένο πλέον ετήσιο χορό του Συλλόγου.


Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο Πρόεδρος του Συλλόγου - και Δήμαρχος Βιάννο - Παύλος Μπαριτάκης: Ευχαριστούμε όλους και όλες που μας τίμησαν χθες βράδυ στο κέντρο Έπαυλη με την παρουσία τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Φοροτεχνικών Ηρακλείου εύχεται σε όλους χρόνια πολλά Υγεία και δύναμη για το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας το 2018. Το Δ.Σ ευχαριστεί για την παρουσία τους τον Αντιπερειφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη τον Αντιδήμαρχο Δήμου Ηρακλείου Γιώργο Καραντινό το Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανώλη Αλιφιεράκη τον Πρόεδρο του Ο.Ε.Ε. - Τ.Α.Κ. Γιώργο Σισαμάκη τον Πρόεδρο της Ο.Ε.Β.Ε.ΝΗ. Χαράλαμπο Λεκάκη τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλέιου Μανώλη Κουμαντάκη και τον Πρόεδρο Φοροτεχνικών Μεσαράς Ζαχαρία Κουγιουμτζή για την παρουσία τους. 
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της ωραίας βραδιάς και όλους τους χορηγούς μας. 
Αυτό τελικά μένει από τις εκδηλώσεις αυτές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και η φιλία μέσα από απλές αλλά ουσιαστικές για την σημερινή πραγματικότητα παρεμβάσεις. Να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το πρώτο Σάββατο μετά την Τσικνοπέμπτη του 2019. Να είμαστε καλά γιατί ο χορός των φοροτεχνικών αποτελεί θεσμό στα πολιτιστικά του Ηρακλείου.
Ευχαριστούμε !!!!!!!!!!