Πύλη Βιτούρι

Πύλη Βιτούρι
Παραδοσιακές γεύσεις της Κρητικής διατροφής σ' έναν ιδιαίτερο, ιστορικό χώρο με παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και συνοδευτική ζωντανή μουσική. Χίλια Καλωσορίσατε!

Τα κούλουμα στον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων και το μαντολίνο του Δημάρχου


Με κέφι, χορό και σαρακοστιανά εδέσματα, η Δημοτική Αρχανών Αστερουσίων και πλήθος κόσμου γιόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Αστρακών....ενώ την παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Μανώλης Κοκοσάλης με το Μαντολίνο του.
Ο Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων και η Δημοτική Αρχή καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους, αντάλλαξαν ευχές για καλή σαρακοστή, υγεία και χαρά και ο Δήμαρχος δήλωσε: «Γιορτάζουμε όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα, την Καθαρά Δευτέρα στους Αστρακούς. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που βοήθησαν στο να στηθεί και φέτος αυτή η γιορτή, ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς προσφέρθηκαν να μας ψυχαγωγήσουν και να μας διασκεδάσουν». 
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρχανών Αστερουσίων Επιτροπάκης Γεώργιος δήλωσε: «Καλή Σαρακοστή με Υγεία.
Με εκδηλώσεις όπως η σημερινή γινόμαστε μια παρέα, γλεντάμε μαζί και δείχνουμε εμπράκτως ότι στηρίζουμε ο ένας τον άλλο.Ευχαριστούμε τους Δημότες μας για την παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου μας».

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αστρακών « Ο ΝΕΡΑ'Ι'ΡΟΣΠΗΛΙΟΣ». ενώ από το πρωί στο χώρο της Εκδήλωσης ήταν ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Σεραφειμίδης...
Επίσης στην εκδήλωση παρόντες ήταν:οι Αντιδήμαρχοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων και των πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.