Πλουμή - Παραγιουδάκης

Η Λέσχη Lions Κνωσός ευχαριστεί


H Λέσχη Lions Κνωσός στις 6 Νοεμβρίου 2017 στον ευχάριστο χώρο του ξενοδοχείου ASTORIA χάρισε στους φίλους και στις φίλες της Λέσχης ένα όμορφο απόγευμα με αρκετή μουσική, χορό, λίγο κρασάκι, πολύ κέφι και ωραία τραγούδια. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου Gian Andrea Paolo Garancini, ο Ζωνάρχης & Συντονιστής GST του Πολλαπλού Θέματος 117Α Μιχάλης Κλεισαρχάκης και ο Πρόεδρος της Λέσχης Lions Ηρακλείου Κώστας Νύκταρης. 


Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από την εκδήλωση θα διατεθεί για την αποπληρωμή του φορητού διαθλασίμετρου 2WIN, που είναι ο φετινός στόχος της Λέσχης, μηχάνημα με το οποίο ήδη πραγματοποιούνται εντελώς δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι λειτουργίας της όρασης σε βρέφη και παιδιά.


Η Πρόεδρος Μαίρη Ζηνόζη και τα μέλη της Λέσχης ευχαριστούν θερμά την κ. Μοσχούλα Κοκκάλη, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, για την ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα "Φθινοπωρινή Αποτοξίνωση", τους χορηγούς για την προσφορά τους, τους φίλους που τους τίμησαν με την παρουσία τους και τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή της εκδήλωσης.