Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου ευχαριστεί


Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας κατά τω Γυναικών και Κοριτσιών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τις επιχειρήσεις του Ηρακλείου για την αξιόλογη συνδρομή που με τόση προθυμία προσέφεραν στην προσπάθεια του φορέα μας για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στο φαινόμενο της βίας και της κακοποίησης.
Συγκεκριμένα, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις επιχειρήσεις:

«VERANDA»
HOTEL «OLIVE-626»
HOTEL «LATO»
«DEALS»
ΠΙΤΣΑΡΙΑ «ΤΟΥΛΙΟ»
«ΠΕΤΟΥΣΗΣ»
«ΚΥΜΑΤΑ»
«OPUS»
«CENTRAL»
«ΦΥΛΛΟΣΟΦΙΕΣ»
«ΕΝΕΤΙΚΟ»
«CROP»
«FIX»
«ΚΑΦΕΝΕΙΟ»
«SHISHA CAFÉ»
«FAVELA»
«ΧΑΤΗΡΙ»
«ΜΕΡΑΣΤΡΙ»
«GIOIA»
«ΚΑΛΑΜΑΚΙ»
«ΘΡΑΚΑ»
«INDIGO»
«NEWS CAFÉ»
«HUB BAR LOUNGE»
«ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ»
«ΝΤΙΛΙ ΝΤΙΛΙ»
«ΠΑΓΟΠΟΙΕΙΟ»
«ΒΟΥΡΒΟΥΛΑΔΙΚΟ»
«ΠΛΑΝΗ»
«GRAND»
«KASAOULIO»
«ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ-ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ»
«ΕΡΓΑΝΟΣ»
«ΙΖΜΙΡ»
«ΠΟΛΙΤΕΙΑ»
«ΠΛΑΤΕΙΑ»
«ΜΠΑΡΜΠΑ-ΘΥΜΙΟΣ»
«HOT-HOT»
«ΟΥΤΟΠΙΑ»
«ΜΠΙΣΚΟΤΟ»
«CAFÉ BAR ONE»

Επίσης, ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις «ΓΡΗΓΟΡΗΣ-ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ» από Γεωργιούπολη έως Άγιο-Νικόλαο και όλα τα καταστήματα των επιχειρήσεων «ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ» και «ΚΡΑΣΑΣ».

Ένα θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους υπεύθυνους της ομάδας Κινητής Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης και ιδιαίτερα στον Γιώργο Πιτσούλη και την Άννα Μουταφίδη για την εξαιρετική συνεργασία και προθυμία που έδειξαν στην προσπάθεια στήριξης της γυναίκας, έργο που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια ο φορέας μας.

Ευχαριστούμε επιπλέον για τη ουσιαστική βοήθεια τους, τους δημοσιογράφους – ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ των ΜΜΕ, οι οποίοι συνέβαλαν τόσο καθοριστικά στη διάδοση του μηνύματος για την ανάγκη εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών και Κοριτσιών.

Ευχόμαστε ολόψυχα να ακολουθήσουν κι άλλο άνθρωποι και επιχειρήσεις να γίνονται συνοδοιπόροι στο δύσκολο έργο μας, ώστε όλοι μαζί να γίνουμε η ΓΡΟΘΙΑ που θα σπάσει τα δεσμά της ΒΙΑΣ και της ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ.