Πλουμή - Παραγιουδάκης

Και στο Ηράκλειο έκανε μαθήματα ο παιδόφιλος καθηγητής


Νέες αποκαλύψεις για τον 60χρονο παιδόφιλο καθηγητή μουσικής και αναγνωρισμένο φλαουτίστα, Παναγιώτη Δράκο έρχονται στη δημοσιότητα και συγκλονίζουν!

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Μανόλης Αργυράκης στο Ράδιο Κρήτη 101,5 ο καθηγητής έκανε σεμινάρια 2 φορές τον μήνα στο Δημοτικό Ωδείο Ηρακλείου! Ο 60χρονος δίδασκε φλάουτο στην ορχήστρα των νέων του Ωδείου, ωστόσο το ευτύχημα ήταν ότι ήταν παρούσα στα σεμινάρια και η καθηγήτρια του Δημοτικού Ωδείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Δράκος συνελήφθη στην Αθήνα καθώς έπειτα από καταγγελία 9χρονης ασελγούσε επάνω της και με εισαγγελική εντολή δόθηκαν τα στοιχεία του 
στη δημοσιότητα (δείτε εδώ).

Μάλιστα ο “δράκος” του Ωδείου, είχε φθάσει στο σημείο να φωτογραφίζει τα παιδιά μέσα στο χώρο εργασίας, την ώρα που ασελγούσε σε βάρος τους, ενώ βρέθηκαν και φωτογραφίες με τις δυο 9χρονες και τη μια 11χρονη γυμνές, καθώς ο “δάσκαλος” τις είχε πείσει να βγάλουν τα ρούχα τους.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο αρχείο του “δράκου του Ωδείου” βρέθηκαν και κρυπτογραφημένα αρχεία, τα οποία προσπαθούν οι αστυνομικοί να τα ξεκλειδώσουν, καθώς εκτιμάται πως έχει κι άλλες φωτογραφίες από μαθήτριες του.
Μάλιστα διεξάγονται έρευνες και στο διαδίκτυο, καθώς υπάρχουν έντονες υποψίες πως ο Παναγιώτης Δράκος διακινούσε αυτές τις φωτογραφίες ακόμα και στο “σκοτεινό διαδίκτυο”, καθώς ανακάλυψαν περιηγήσεις του στο σκοτεινό κόσμο των παιδόφιλων.
Μετά την σύλληψη του και όταν πλέον οι εξοργισμένοι αστυνομικοί που αποκάλυψαν την αρρωστημένη δραστηριότητα του τον ρώτησαν γιατί τα έκανε όλα αυτά, τον άκουσαν εμβρόντητοι να τους λέει: “…κύλησα σε αυτό το πράγμα και μετά δεν μπορούσα να σταματήσω”.