Ουζερί του Τερζάκη

Κλιματιστικά Multi Split – Η τάση που ολοένα και εξαπλώνεται!


Η πιο οικονομική και ευέλικτη λύση στον κλιματισμό οικιακού ή επαγγελματικού χώρου, είναι η λύση των Multi Split κλιματιστικών.
Πρόκειται για μονάδες που προσφέρουν ευελιξία, μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων, καθώς επίσης και υψηλές αποδόσεις. Προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε χώρου, κατοικίας ή επαγγελματικού και φυσικά, στις δικές σας ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Το σύστημα Multi Split σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε μέχρι και πέντε εσωτερικές μονάδες κλιματισμού, με μόλις μία εξωτερική! Πρόκειται για την πιο οικονομική λύση, που βρίσκει τέλεια εφαρμογή όταν υπάρχει ανάγκη κάλυψης διαφορετικών δωματίων ή/και εξοικονόμησης χώρου στο μπαλκόνι ή τον κήπο.
Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, είναι η εξωτερική μονάδα να είναι επαρκής από πλευράς ισχύος, έτσι ώστε να καλύψει με άνεση όλες τις ανάγκες των συνδεδεμένων εσωτερικών μονάδων στην ταυτόχρονη λειτουργία τους και παράλληλα, το μήκος των σωληνώσεων σύνδεσης με τις εσωτερικές μονάδες να μην ξεπερνά το μήκος που έχει οριστεί από το κατασκευαστή.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές: Di Babbo Climatecnica, Δημοκρατίας 97, Ηράκλειο, τ.: 2810238966, www.climatecnica.gr