Πλουμή - Παραγιουδάκης

Για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι το Cinema On The Road χαρίζει όμορφες βραδιές στους Ηρακλειώτες – Ξεκίνησαν οι προβολές


Το Cinema On The Road αναμένεται και φέτος να χαρίσει όμορφες βραδιές στους Ηρακλειώτες. 
Με όλα τα απαραίτητα σύνεργα αλλά κυρίως με καλοκαιρινή διάθεση, ήδη από τις 31 Ιουλίου το Cinema On The Road έχει ξεκινήσει τις προβολές του στις πλατείες και στους δρόμους του Δήμου Ηρακλείου με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού – Εθελοντισμού, της ΔΗΚΕΗ, των προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων και των Πολιτιστικών Συλλόγων.

Οι προβολές αυτές θα συνεχιστούν μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι οι Ηρακλειώτες θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη μαγεία του σινεμά.


Οι προβολές ξεκίνησαν την Δευτέρα 31 Ιουλίου από το Πάρκο της Λεωφόρου Κνωσού, συνεχίστηκαν την Τρίτη 1η Αυγούστου στο Ρουκάνι και αύριο, Πέμπτη 3 Αυγούστου το Cinema On The Road θα βρεθεί στον Άγιο Μύρωνα (Άλσος Χριστού) στις 21:00 όπου προβάλλεται η ταινία «Η ζωή είναι ωραία με τα μάτια κλειστά» σε σκηνοθεσία Νταβίντ Τρουέμπα. Πρόκειται για μία ταινία που δανείζεται τον τίτλο της από το «strawberry fields for ever» των Beatls και είναι εξίσου τρυφερή, νοσταλγική και όμορφη.

Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 21:00 οι προβολές θα συνεχιστούν στο Βενεράτο με την ταινία «Διαιτητής» σε σκηνοθεσία Paolo Zucca. Θέμα της ταινίας μία μικρή τοπική ομάδα ποδοσφαίρου ενός χωριού της Σαρδηνίας που βλέπει μία ξαφνική άνοδο όταν επιστρέφει ο Matzutzi, άσσος της μπάλας για πολλά χρόνια, μετανάστης στην Αργεντινή. Ίσως αυτός καταφέρει να κάνει την ομάδα αντάξια με την εδώ και χρόνια ορκισμένη αντίπαλο της , την Montecristo.

Το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 21:00 το Cinema On The Road θα στηθεί στις Κάτω Ασίτες και θα προβληθεί η ταινία «Το Αρνάκι» σε σκηνοθεσία Κουτλούγ Αταμάν. Πρόκειται για μία πολιτική ταινία που γοητεύει με το σκανταλιάρικο κέφι και το φεμινιστικό λόγο της.