Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ολυμπιακός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ούνιξ Καζάν και Ερυθρός Αστέρας στο 2ο διεθνές τουρνουά μπάσκετ στο Ηράκλειο


Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1st International Basketball Tournament Crete πέρυσι τον Σεπτέμβριο στο Ηράκλειο της Κρήτης, που είχε μεγάλη απήχηση, κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες εμπιστεύονται διοργανωτές και φιλάθλους του νησιού κλείνοντας θέσεις για το δεύτερο.

Το 2st International Basketball Tournament Crete αποτελεί γεγονός, φέρνοντας αντιμέτωπες τέσσερις εκ των κορυφαίων Ευρωπαϊκών ομάδων και πολύ μεγάλους αθλητές, προσφέροντας υψηλού επιπέδου θέαμα στο φίλαθλο κοινό.

Πρόκειται για τον φιναλίστ της Ευρωλίγκας Ολυμπιακό, τη θρυλική Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη και ο Ερυθρός Αστέρας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας και θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Ευρωλίγκα.
Οι ομάδες αυτές θα δώσουν το παρόν σε μια διοργάνωση που θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2017 στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στο μεγάλο κλειστό γυμναστήριο στα «Δυο Αοράκια». Η Κρήτη και το Ηράκλειο γίνονται ξανά το επίκεντρο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου μπάσκετ, φιλοξενώντας μια ακόμα σημαντική διοργάνωση που καθιερώνεται πλέον, ένας Αθλητικός – Τουριστικός - Πολιτιστικός θεσμός για την Κρήτη και την Ελλάδα.