Πλουμή - Παραγιουδάκης

Στο συνέδριο των World Senior Games συμμετείχε ο Δήμος Ηρακλείου


Στο συνέδριο «World Senior Games 2017: Αθλητισμός, Yγεία και Ευεξία: Η Πρόκληση και οι Προοπτικές - Sports, Health and Wellbeing: Challenges and Perspectives», το οποίο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, συμμετείχε ο Δήμος Ηρακλείου με εκπρόσωπο τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ηρακλείου και Πρόεδρο της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά. 
 Ο κ. Βαρδαβάς έκανε παρουσίαση με θέμα: «Αξιοποίηση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων για τον Αγωνιστικό αθλητισμό, τον Αθλητισμό για Όλους και τον Αθλητικό Τουρισμό : Η περίπτωση του Ηρακλείου».

Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τις προοπτικές του προγράμματος αθλητισμού για Όλους, να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της άθλησης και της υγείας αλλά και να μελετήσουν καλές πρακτικές που εφαρμόζονται στην χώρα μας ή το εξωτερικό με στόχο την ανάπτυξη του «Αθλητισμού για Όλους».



Το συνέδριο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, παράλληλα με τους Παγκόσμιους Αγώνες Άθλησης για άτομα άνω των 50 ετών που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή της Βουλιαγμένης με μεγάλο αριθμό συμμετοχών από πολλές χώρες.