Πλουμή - Παραγιουδάκης

Με αυτές τις τρεις ουσίες, το σώμα σας θα κάψει θερμίδες μόνο του!


Μιλάμε για επιστημονικό, υγρό σκεύασμα διαχείρισης βάρους Ultra Slim+ το οποίο καταπολεμά το κοιλιακό κυρίως λίπος με έξι διαφορετικούς τρόπους:

ΛΙΠΟΤΡΟΠΙΚΑ – ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΑ

ΘΕΡΜΟΓΕΝΕΤΙΚΑ

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ

ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΟΡΕΣΜΟΥ

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ

ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΛΕΜΦΙΚΟΥ


Ας να τονίσουμε τις λιποτροπικές ιδιότητες τριών ξεχωριστών συστατικών του προϊόντος, των κετονών σμέουρου, του πράσινου καφέ και του πράσινου τσαγιού. Όταν αυτές οι τρεις ουσίες συνδυάζονται με την σωστή αναλογία σε ένα προϊόν, τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά!

Οι κετόνες από τα σμέουρα (γνωστές και ως Raspberry Ketone) είναι ένα πραγματικά “μαγικό” συστατικό … ! Οι κετόνες έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν σημαντικά τα επίπεδα της ορμόνης αδιπονεκτίνης, τονώνοντας την παραγωγή της από τον ίδιο τον οργανισμό. Η αύξηση όμως αυτής της πολύ σημαντικής ορμόνης έχει ως αποτέλεσμα την διέγερση της λιπάσης.
Η λιπάση είναι ένα ένζυμο που – όπως πολλά ακόμα – παράγεται στο πάγκρεας και βοηθάει στην πέψη όλων των διαιτητικών λιπών. Μέσω του παγκρεατικού πόρου, γίνεται η μεταφορά του ενζύμου αυτού προς το δωδεκαδάκτυλο (στο έντερο), όπου πραγματοποιείται η διάσπαση των τριγλυκεριδίων που λαμβάνουμε από τις τροφές σε λιπαρά οξέα.


Το εκχύλισμα από πράσινο καφέ έχει αξιοσημείωτη λιποτροπική επίδραση στον οργανισμό και προκαλεί θεαματικό αδυνάτισμα, λόγω μιας εξαιρετικά δραστικής ουσίας που περιέχει - της ουσίας χλωρογενικό οξύ.
Το χλωρογενικό οξύ δρα καταλυτικά στην διαδικασία μεταβολισμού των λιπών και των σακχάρων, μειώνοντας την απορρόφησή τους από τον οργανισμό και άρα και την πρόσληψη θερμίδων από τα γεύματα. Ο πράσινος καφές λειτουργεί ως εκπληκτικό κατασταλτικό της όρεξης και μειώνει τις κρίσεις βουλιμίας, ενώ παράλληλα τονώνει τον μεταβολισμό και αυξάνει τις καύσεις λίπους που πραγματοποιούνται στο σώμα. 


Πάνω από μια δεκαετία υπάρχουν εμπεριστατωμένες έρευνες για τα πλεονεκτήματα του πράσινου τσαγιού, ειδικά για την ικανότητα του να αποτρέπει τον καρκίνο και τις καρδιακές παθήσεις, καθώς επίσης να επιφέρει μείωση της χοληστερίνης, καύση του λίπους, πρόληψη του διαβήτη και των εγκεφαλικών καθώς και αποτροπή της άνοιας. Τα αντιοξειδωτικά του πράσινου τσαγιού, τα οποία ονομάζονται κατεχίνες, συλλέγουν τις ελεύθερες ρίζες που μπορούν να καταστρέψουν το DNA και να προκαλέσουν καρκίνο, θρόμβους στο αίμα και αρτηριοσκλήρωση. 


Ο συνδυασμός των τριών αυτών εκπληκτικών φυσικών συστατικών – του Raspberry Ketone , του Green Coffee και του Green Tea – αποτελεί μεγάλο όπλο στην μείωση του βάρους και υπάρχει σε σωστή αναλογία μέσα στο Ultra Slim+!

Εσείς είστε έτοιμοι για παραλία ? 


Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Σύμβουλο της εταιρείας Τατιάνα Κάρποβα, στο 6979426465, μέσω Skype στο tatyana9079, ή μέσωFacebook.
Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε εδώ: www.devitaap.gr & εδώ www.devitaritm.gr