Ουζερί του Τερζάκη

Ηράκλειο: Η αστυνομική επιχείρηση είχε πλούσια "σοδειά"


Πλούσια ήταν τα αποτελέσματα της αστυνομικής επιχείρησης που στήθηκε το πρωί της Τετάρτης (7/6) από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου σε συνεργασία με το Τμήμα Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου αφού συνελήφθησαν πέντε Έλληνες (4 άνδρες και μία γυναίκα) ηλικίας 36, 46, 35, 38 και 26 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, στο Ηράκλειο. 


Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αρχικά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, χθες το πρωί, ο 35χρονος και ο 38χρονος, ενώ το μεσημέρι της ίδιας μέρας συνελήφθησαν ο 36χρονος, ο 46χρονος και η 26χρονη. Συγκεκριμένα από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε, ότι από τις 27.06.2016 έως και τις 07.06.2017 διέπραξαν συνολικά δεκαεπτά κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου. 
Συγκεκριμένα αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, των οποίων η συνολική χρηματική αξία, ανέρχεται στο ποσό των 26.100 ευρώ. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

click ekriti.gr