Πλουμή - Παραγιουδάκης

Ηράκλειο: Όλοι μια γροθιά για τον 35χρονο Γιώργο από τον Κρουσώνα


Στο πλευρό του 35χρονου Γιώργου Φασουλάκη από τον Κρουσώνα που εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου δίνει τον δικό του αγώνα ζωής σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, στέκονται εμπράκτως φορείς του Κρουσώνα με κύριο υποστηρικτή το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Ο Γιώργος ήταν έτοιμος να αρραβωνιαστεί στις 7 Δεκεμβρίου του 2013 ωστόσο λίγες ώρες πριν, τον περίμενε μία περιπέτεια υγείας η οποία τον ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα. Ο 35χρονος εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο με σοβαρό πρόβλημα στην παρακεφαλίτιδα ωστόσο παρά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, η κατάσταση της υγείας του δεν καλυτέρεψε με συνέπεια να πέσει σε κώμα.

Ο 35χρονος είναι πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού που μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να το γνωρίσει καθώς όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα υγείας, η σύζυγος του ήταν δύο μηνών έγκυος.

Έκτοτε, ο Γιώργος δίνει τον δικόυ αγώνα ζωής σε Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα όμως τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα. Όπως σημειώνει στο ekriti.gr ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, κ. Στέλιος Βοριάς, τα έξοδα νοσηλείας αγγίζουν τον μήνα τις 6000 - 6.500 ευρώ και η οικογένεια είναι αδύνατον να τα καλύψει γι΄αυτό στεκόμαστε στο πλευρό του και την Κυριακή 28 Μαϊου θα
διοργανώσουμε μία φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στην οικογένεια του 35χρονου πατέρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΚΗ όποιος επιθυμεί να παραβρεθεί στην εκδήλωση που θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής 28 Μαϊου στο κέντρο "Κουρήτες", μπορεί να προμηθευτεί προσκλήσεις από το Εργατικό Κέντρο.




click ekriti.gr