Πλουμή - Παραγιουδάκης

Έξαλλος ο Ηράκλειώτης αποστολέας του Πάμε Πακέτο! Καλεί σε δημόσια συγγνώμη την εκπομπή!


Την περασμένη Πέμπτη η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου παρέδωσε ένα ιδιαίτερο Πακέτο. Ο νεαρός αποστολέας από το Ηράκλειο, δεν δέχθηκε να διώξει τον τοίχο και έφυγε χωρίς να συναντήσει τη μητέρα του, ενώ η εξέλιξη της κουβέντας είχε κάνει έξαλλη την παρουσιάστρια.
Με μια ανάρτηση του στο Facebook στην σελίδα του Πάμε Πακέτο, ο 19χρονος αποστολέας επιθυμεί να λάβει συγγνώμη από την εκπομπή για τον τρόπο που παρουσιάστηκε η ιστορία του…


"ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ προς όλους : υβριστές ,»κριτές » και μη Έχω ήδη επικοινωνήσει με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και τις αστυνομικές αρχές για το θέμα των ύβρεων , των προκλήσεων και των απειλών προς τα μέλη της οικογένειάς μου. Πλέον δεν φέρω καμία ευθύνη για ότι και εάν προκύψει… Εάν μέχρι την Δευτέρα η εκπομπή Πάμε Πακέτο δεν ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την μονόπλευρη και μεροληπτική παρουσίαση των γεγονότων μέσω μοντάζ προτίθεμαι να προβώ σε καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης , με ότι αυτό συνεπάγεται. Σας ευχαριστώ" αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ όλα όσα είχαν συμβεί στην εκπομπή.






click zappit.gr