Πλουμή - Παραγιουδάκης

Κτήμα Πασπάτη: 6 συν ένας λόγοι για να το επιλέξετε για την δική σας εκδήλωση (photos)


Ο γάμος, η βάπτιση αλλά και κάθε κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση, αποκτά άλλη διάσταση όταν πραγματοποιείται σε έναν από τους πιο δημοφιλής χώρους εκδηλώσεων της Κρήτης. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 6 συν 1 λόγους, γιατί να επιλέξετε το Κτήμα Πασπάτη και για την δική σας εκδήλωση!




Ο χώρος

Το Κτήμα Πασπάτη βρίσκεται σ' ένα καταπράσινο περιβάλλον με θέα τη θάλασσα λίγα λεπτά από το Ηράκλειο, έξω από τη Χερσόνησο. Με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και εκλεπτυσμένα στοιχεία, σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή! 



Στο Κτήμα υπάρχει κλειστή αίθουσα που φιλοξενεί 350 άτομα και κήπος για 600 άτομα σε ροτόντες.

Οι υπηρεσίες

Το Κτήμα Πασπάτη διαθέτει μεταξύ άλλων συνεδριακή υποδομή, παιδική χαρά, ξενώνα φιλοξενίας για την οικογένεια, παρέχει υπηρεσίες μουσικής σε συνεργασία με έμπειρο Dj αλλά και ορχήστρες, ανθοστολισμού από εξειδικευμένους συνεργάτες, αλλά και υπηρεσίες φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης από εξαιρετικούς επαγγελματίες φωτογράφους.


Το μενού

Όποιο είδος εκδήλωσης και αν απαιτείται, από ένα παιδικό πάρτυ, ένα επίσημο δείπνο η ένα ΒΒQ στον κήπο, οι γευστικές δημιουργίες μας παρασκευάζονται από φρέσκα και εγχώρια υλικά άριστης ποιότητας, βασισμένες σε παλιές και παραδοσιακές συνταγές.





Η εξυπηρέτηση

Αποκλειστικά και μόνο από επαγγελματίες, έτσι ώστε οι καλεσμένοι να σας, να νιώσουν σαν… στο σπίτι σας!



Η εκκλησία

Μέσα στο κτήμα υπάρχει ο ναός της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. 


Μία πέτρινη εκκλησία, φτιαγμένη παραδοσιακά, με θέα τη θάλασσα και δίπλα στον κήπο του κτήματος, αποτελεί ιδανική λύση για γάμο και βάπτιση στον ίδιο χώρο με τη δεξίωση.



Οι τιμές

Σε εποχές κρίσης, κάθε ευρώ μετράει! Χωρίς καμία απολύτως έκπτωση στην ποιότητα στο Κτήμα Πασπάτη θα βρείτε προτάσεις για κάθε γούστο, προσαρμοσμένες στα δικά σας μέτρα.

Το κύρος του ονόματος Πασπάτη

Στο Κτήμα Πασπάτη όλα είναι υπό τον έλεγχο της οικογένειας Πασπάτη. Ένα όνομα - εγγύηση ότι και στην δική σας εκδήλωση, τα πάντα θα είναι τέλεια!



Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας και ζήστε τις όμορφες στιγμές που τόσο περιμένετε, όπως ακριβώς τις έχετε φανταστεί!
Μάθετε σήμερα κιόλας τις διαθέσιμες ημερομηνίες για την δική σας εκδήλωση αλλά και τις ειδικές παροχές μας, απλά μ' ένα τηλεφώνημα: 2897025625, 6932225625


Δείτε περισσότερα εδώ.